anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi ziceti va rog daca stiti ce inseamna poza aceasta? happy

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/......8269_n.jpg

Are vreo semnificatie aparte, ceva? Mi-a trimis o colega foarte buna si nu stiu daca (pare putin aiurea) a vrut sa-si bata joc de mine, sau ce? Nu cred ca ar avea vreun motiv anume, ma tot gândesc de ieri seara. M-a intrebat de niste carti, despre aia vorbeam de fapt, si mi-a trimis si poza aceasta. Nu am mai vorbit deoarece nu mai era online, vom vorbi azi, dar nu stiu cum sa iau aceasta poza, ce inseamna.
Rog seriozitate in raspunsuri, voi lua in serios ce ziceti. Sper sa nu fie nimic de rau, batjocura. Si interesant ca am vazut ca apare si numele meu,, Andy". Am vazut ca la toate pozele de acest fel, apare acest nume. Ma cheama Andrei.

Multumesc si o zi frumoasa sa aveti.

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Nu este valid link-ul
O zi frumoasa sa aihappy

| anonim_4396 explică (pentru caramela):

Copiaza-l! Mie mi se deschide

Https://lh5.googleusercontent.com/......anzana.jpg

Ti-am trimis alt link sper sa se deschida

| caramela a răspuns (pentru anonim_4396):

Hmm.daca va permiteti sa faceti glume si sunteti prieteni buni, ar fi bine sa o iei ca pe o gluma, dar daca ai avut ceva divergente cu acea colega, cred ca a vrut sa te sicaneze un pic si cred ca a reusit..incearca sa nu pui la suflet si vezi ce are de zis. daca te vede reticent, poate isi va cere scuze si va recunoaste ca a fost o simpla gluma.
O zi frumoasa sa aihappy

Mersi de raspuns, da suntem prieteni buni, nu am avut nici o divergenta, nu e genul care sa faca lucruri de acest gen, e o fire foarte calma, buna la suflet. Ma gândeam ca semnifica ceva, bun sau rau. Da oricum nu pun la suflet.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu se deschide link-ul de mai sus, copiati-l pe acesta https://lh5.googleusercontent.com/......anzana.jpg

| Axin_Luci_1984 a răspuns:

A vrut sa te faca sa razi
uneori aveti intrebari aiurea rau

| RoxDrugs a răspuns:

Nu, nu este badjocorire
Este o poza funny ...atata tot