| RazzyFUnik a întrebat:

Salut
In ce tari ati vrea sa emigrati? Tinand cont de situatia actuala fiananciara, sociala si politica. Care ar fi motivul pentru care ati alege acea tara?
Ms

9 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

America de Sud!

| bitihacy a răspuns:

Sydney, Australia
Aici ai si motivul http://www.sydneyaustralia.com/en/sydney-lifestyle

| mgtow a răspuns:

Am emigrat timp de 8 ani si ceva iar acum ma bucur ca ma aflu in Romania deoarece la un moment dat toti tragem inapoi la vizuina nostra chiar daca nu e asa luxoasa tara ne descurcam fiecare cum putem doar sa stii cum trebuie sa-ti organizezi planurile ca restul rezultatelor apar in timp.

Răspuns utilizator avertizat
| viavo a răspuns:

Voi vreti sa plecati eu as vrea sa vin

| costyn162 a răspuns:

Ador Europa..asa ca daca as emigra as alege probabil Belgia, care este un model european din toate punctele de vedere; pe locul II probabil Germania, din cauza economiei. America este visul oricui, insa depinde de regiune, pentru ca sunt unele mai rele decat Romania. A, si imi place Londra mult.

| dorinyo a răspuns:

Fie paina cat de rea, tot mai bine este in tara ta.Nu sunt de acord cu aceasta zicala, cand iti ajunge cutitul la os iti dai seama ca oriunde e mai bine decat aici.As emigra si m-as stabili si cu acte in Franta, o tara cu o putere economica mare.

| WaKeUp19 a răspuns:

Depinde ce fel de emigrarehappy
ca m-as duce in Norvegia sa lucrez happy
E cea mai bogata tara din Europa, din cate stiu happy

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

America de Sud, dar am uitat sa-ti spun motivul: e varăăăăăă tot timpul. Imi place plaja, soarele, scăldatul in ocean, muzica lor, mâncarea lor...totul.