| Chuck a întrebat:

Salut.

In prezent, Vaticanul admite existenta extraterestrilor.
Zona 51 este cunoscuta pentru ce a facut in trecut. Acum si-a schimbat locatia.
Dar, ce nu stiu... De ce extraterestrii sunt considerati fiinte superioare? Daca sunt mai involuati decat noi?

Parerea mea: Oamenii ("alde" C. I. A. si alti smecheri d-astia) au luat legatura cu extraterestrii. Faptul ca ei puteau calatorii avand o tehnologie avansata, da. Ii face mai destepti.
Dar, si extraterestrii respectivi, ii considera pe altii din afara planetei lor, tot extraterestrii.

Mi-am adus aminte de o baba care a fost la OTV si a zis ca a fost violata de extraterestrii laughing.

Voi, ce parere aveti? Fara caterinci ieftine si hazlii.

10 răspunsuri:
Shin
| Shin a răspuns:

Pai daca au putut sa ne viziteze, clar sunt mai avansati ca noi, nu? happy
Shin

| alexdop21 a răspuns:

Eu zic ca exista, adica de ce am fii singura planeta locuita din intregul univers? sau de ce doar terra ar putea sustine viata? in fine ideea e ca nu de asta trebuii sa ne facem noi griji prea multe

| Chuck explică:

Da. Am citit si eu despre Nibiru, Incalzirea globala. Era pe undeva pe acolo vehiculat si Experimentul de la Geneva.

Oricum, informatiile de pe internet nu sunt 100% credibile si reale. Sunt multe ipoteze "zamislite" de oameni pesimisti si optimisti.

Si viata lor este in joc si trebuie sa faca ceva pentru a salva umanitatea.

Mai devreme sau mai tarziu, adevarul o sa iasa la suprafata (sper). flag

| unbaiat a răspuns:

Vatican, Aria 51, extraterestri.3 domenii mult prea vaste de abordat pe scurt.Sa-si fi schimbat Aria 51 locatia nu am auzit si nici nu cred ca se va intampla atata timp cat va exista SUA pentru ca s-au investit prea multi bani in zona si se ascund prea multe secrete acolo ca s-o dezafecteze vreodata.De Aria 51 eu nu leg neaparat extraterestrii...mai degraba experminente chimice si testarea unor arme neconventionale, platoul de filmare pentru prima aselenizare(cred ca stiti filmuletul) etc. S-au gasit probe care atesta ca guvernul american a facut teste pe orasele mici cu arme sonice si biologice imbolnavind mii de oameni de cancer si alte boli grave.
Cred ca exista extraterestri dar nu cred ca a `transpirat`vreodata ceva real la presa...nu uitati ca CIA ucide lejer.Pe populatia SUA se fac experimente de manipulare si testari psiholgice de foarte multi ani:de ex mai stiti cand stateau americanii pe strazi si nu intrau in case de frica invaziei extraterestre? Plicurile cu antrax,`terorismul` recent de la tv?
Cat despre extraterestri pot fi si mai evoluati si mai primitivi ca noi.cine a spus ca sunt doar o specie? Oricum cei care ii vizitau pe egipteni erau mult mai avansati ca noi nu credeti? Sau mayasii la vremea lor erau asa de avansati pentru ca urmareau cerul printr-un olaies din lut?
Faza cu baba de la OTV nu o stiu laughing

| REMiXDJ a răspuns:

Bai Chuck,!, tu semeni cu Mircea Badea.
La OTV nu vin decit tampitii.
Vaticanul cu trecerea timpului va disparea pentru ca este o frana in calea evolutiei speciei umane, e primul pas spre disparitie a acestor popi insingerati de istorie prin faptul ca nu au ce face si pana la urma trebuie sa recunosti ca MARELE SECRET e ca NU EXISTA SECRET./si oricum ni se pregateste ceva, stai linistit, uitate cu atentie la AXN la filmul STAR GATE./nimic nu apare din imaginatie daca nu tragi cu ochiul undeva = sa te gandesti mereu la asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chuck inca nu am vazut nici unul. da am citit multe povesti si am vazut multe emisiuni pe tema.sincer miar place sa fie. dar se vor manca multi bani de catre multi pe tema asta.si nu se stie daca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de fapt, vaticanul ascunde multe secrete.am sa-ti las doua link-uri, chiar daca nu dezbate tema extraterestrilor, insa este interesant de studiat problema.
http://www.gardianul.ro/......19230.html
http://www.ecomagazin.ro/incalzirea-globala-o-minciuna-convenabila/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am o singura parere - adevarul e dincolo de noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah eu nu cred in asa ceva dar nici nu exista ozn-uri
da eu nu stiu

| VBC7 a răspuns:

Sunt mai vechi in univers decât noi.