Evita barul ala si gata, cate batai d-astea n-am vazut si eu in fata unor baruri, eram doar prin trecere ca si tine.
Cred ca se va închide acel bar în cel mai scurt timp))))
Nu se va inchide din aceste considerente. E ceva complet normal, insa ai merita sa mai treci pe acolo si sa te mai "articuleze" si pe tine betivanii aia.
Da, am trecut, si chiar pot rezona foarte bine cu ce ai povestit. De mine s-au luat la un moment dat niste țigani cat timp eram in tramvai, m-au amenintat in nu stiu cate feluri, eu eram înghețată de frica, nici nu stiam ce sa fac. M-au umilit în ultimul hal si chiar si acum inca urăsc amintirea asta. Ideea este ca am fost si eu data peste cap cateva ore, la fel cum esti si tu, m-a speriat cand am vazut latura asta mizerabilă si insensibila a lumii. Am mai avut experiente urâte, dar asta a fost pe de parte cea mai intensă. În cazurile astea ma ajuta mult un dus, simteam ca mi se ia o povară. Uită-te la ceva drăguț la televizor, inconjoara-te de lucruri care iti plac si incearca sa-ti amintești ca nu are ce sa-ti intample, ca acum esti acasa si esti in siguranta.