| Marbles a întrebat:

In viziunea unora, fetele de 1.60 sunt micute... dar cele de 1.50 ca si mine? Ah da! Noi suntem minione, era sa uit. Stiu ca sunt foarte mica la inaltime, nici nu le mai gasesc rolul tocurilor in cazul meu... 10cm in plus sau in minus parca e tot una. Iar cand vad cazuri in care un om e subestimat dupa inaltime, mi se pare super stupid, e ca si cum ai subestima un om dupa culoarea ochilor laughing. Nu ma simt complexata de aspectul asta, altele o fac. De ce? Ce aspecte considerati ca sunt mai importante decat inaltimea? Unele sunt mult mai scunde de atat si nu se plang

16 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Eu tin cont de lucrul acesta, mie imi plac si fetele mai micute.

| RAY a răspuns:

Conteaza inaltimea desigur, inaltimea inseamna maturizare, dominare toate astea se petrec inconstient, una e sa vb cu o persoana de 1, 80 si alta e cu alta persoana de 1, 60, si eu am inaltimea mica ca baiat si da conteaza enorm de mult inaltimea in viata pentru cei care sunt inati nu isi dau seama de asta, mai importante e inteligenta, situatia sociala, sanatatea

| Drimmero a răspuns:

Inaltimea nu te ajuta la nimic ca fata. Prefer oricand o fata micuta decat o girafa! Mi se par mai simpatice fetele micute de inaltime.

| Florentina9210 a răspuns (pentru Drimmero):

Cred si eu. Noi suntem ca niste papusi! smug

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Pai d-asta zic, dar papusi sa fie! Am vazut si fete de zici ca erau bodyguarzi, ditamai namilele, de zici c-au facut sala toata viata lor. Displac genul ala de '' femeie''rolling on the floor))

Ah, I see. Ma bucur ca ma incadrez cerintelor tale!

De ce in special in cerintele mele? Fa-ma sa inteleg!

Sa rectific. Ma bucur ca mai sunt si baieti care apreciaza fetele micute.

O fata trebuie sa fie pentru un baiat mai gratioasa, mai subtirica, mai catifelata, nu orice culturista!

Da, sa o iei in brate cum vrei, sa o urci pe umeri sa o plimbi, sa faci flotari cu ea in spate, asta e dragut... aproape ca nici nu o simti! Iti vine sa o mananci, intr-un cuvant!

| SneagaDaniel a răspuns (pentru Drimmero):

Asa-i si eu am verisora mica si frumosa nu conteaza cum esti

| syd2 a răspuns:

Dupa cum avem o societate, inhibata cu prostie si rahat, inaltimea a devenit si ea la moda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o colegă de 1, 45... i se spune ponei.

| DarySiNimicMaiMult a răspuns:

Nu conteaza cum arati. Piticele alea probabil sunt si urate si macar inalte sa fie.Nu conteaza cat de inalt esti, cum arati, culoarea parului (cu chestia cu blonde) sau chiar ochii.Important este sa te simti bine asa cum esti, daca tu esti fericita...asta este important.

| Miruna_Miru_1972 a răspuns:

Eu am 11 ani si am 1.60.Nu trebuie sa judecam oameni dupa inaltime sau chiar cum arata.Trebuie sa vedem ce e in sufletul acelui om nu sa radem ca e mic de statura.

| aLeXxX08 a răspuns:

Cu ce te ajuta inaltimea? Foarte multe aspecte sunt mai importante decat ea.Asta e pur si simplu o gandire veche si neinsemnata conform careia oamenii inalti sunt si mai buni.Eu am 1.84 si nu ma ajuta cu nimic.