Conteaza inaltimea desigur, inaltimea inseamna maturizare, dominare toate astea se petrec inconstient, una e sa vb cu o persoana de 1, 80 si alta e cu alta persoana de 1, 60, si eu am inaltimea mica ca baiat si da conteaza enorm de mult inaltimea in viata pentru cei care sunt inati nu isi dau seama de asta, mai importante e inteligenta, situatia sociala, sanatatea
Inaltimea nu te ajuta la nimic ca fata. Prefer oricand o fata micuta decat o girafa! Mi se par mai simpatice fetele micute de inaltime.
Cred si eu. Noi suntem ca niste papusi!
Pai d-asta zic, dar papusi sa fie! Am vazut si fete de zici ca erau bodyguarzi, ditamai namilele, de zici c-au facut sala toata viata lor. Displac genul ala de '' femeie''))
Ah, I see. Ma bucur ca ma incadrez cerintelor tale!
De ce in special in cerintele mele? Fa-ma sa inteleg!
Sa rectific. Ma bucur ca mai sunt si baieti care apreciaza fetele micute.
O fata trebuie sa fie pentru un baiat mai gratioasa, mai subtirica, mai catifelata, nu orice culturista!
Da, sa o iei in brate cum vrei, sa o urci pe umeri sa o plimbi, sa faci flotari cu ea in spate, asta e dragut... aproape ca nici nu o simti! Iti vine sa o mananci, intr-un cuvant!
Asa-i si eu am verisora mica si frumosa nu conteaza cum esti
Dupa cum avem o societate, inhibata cu prostie si rahat, inaltimea a devenit si ea la moda.
Nu conteaza cum arati. Piticele alea probabil sunt si urate si macar inalte sa fie.Nu conteaza cat de inalt esti, cum arati, culoarea parului (cu chestia cu blonde) sau chiar ochii.Important este sa te simti bine asa cum esti, daca tu esti fericita...asta este important.
Eu am 11 ani si am 1.60.Nu trebuie sa judecam oameni dupa inaltime sau chiar cum arata.Trebuie sa vedem ce e in sufletul acelui om nu sa radem ca e mic de statura.
Cu ce te ajuta inaltimea? Foarte multe aspecte sunt mai importante decat ea.Asta e pur si simplu o gandire veche si neinsemnata conform careia oamenii inalti sunt si mai buni.Eu am 1.84 si nu ma ajuta cu nimic.
MadaAwwr întreabă: