Da. Tiganii vor conduce Romania pentru ca fac mai multi copii si sunt uniti. Un singur copil e la chinezi dar o asemenea lege nu se poate da intr-o tara democrata. Chinezii, arabii si tiganii vor conduce Europa.
Cand ma mai gandesc la unele cuvinte, in capul meu au alt inteles si am incurcat pe asta . greseala mea cu "homofobia"
Nu cred ca ungurii au mari sanse sa-si primeasca autonomia.
Nu pot spune insa acelasi lucru despre tigani care spre deosebire de romani se puiesc in draci. Mi-e tare teama ca peste 50 de ani ar putea ajunge nu chiar majoritari dar pe-aproape. Situatia ar putea sa se schimbe doar daca va creste semnificativ nivelul de viata.
Sa inteleg ca nu crezi ca vreun viitor presedinte va baga acea lege cu doar un copil la tigani a?
Ba eu chiar mi-as dori. Nu stiu daca unul, cred ca doi ar fi mai corect. Din pacate o astfel de lege e contrara drepturilor omului si nu, nu s-ar da niciodata. Presedintele nu da legi, ci doar le promulga. Parlamentul face legi.
Naspa asa. in 5 decenii sau mai mult o sa se numeasca Rromania . soarta, ei i-au lasat in tara.
Nici eu nu le am cu politica dar orice persoană simte că merge tot mai rău.
Cum naiba să trăieşti bine când ei se întrec la furat?
Ăștia nu respectă legi mai stricte, crezi că o să o respecte pe asta cu numărul de purad...ă...copii?