anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy
Intr-o situatie tensionata, de conflict sau cand vorbiti cu o persoana de care nu va prea place, va enerveaza. Cum preferati sa discutati : dialog calm, civilizat sau printr-un dialog conflictual, de cearta?
Eu prima varianta as alege-o, desi poate cu persoana respectiva ar trebui sa te certi, desi vorba aceea,, merita sa iti strici sanatatea fizica si psihica, sa-ti mai pierzi doi neuroni?"

O zi buna!

6 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Prima varianta. Nu mi-a placut niciodata sa ma comport ca la usa cortului, iar daca altora le place sa se comporte asa, ei bine, este strict problema lor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut!

E mai bine sa discuti calm, cu raspunsuri scurte ( dar fara sa fie pe un ton arogant sau de cearta), fara sa-i pui nicio intrebare, ca sa nu " uzi " discutia.

O zi buna si tie big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt calma dar daca vad ca tot insista sa se certe cu mine izbucnesc la un moment dat. De regula nu au cum sa ma enerveze persoanele care nu inseamna nimic pentru mine dar rabdarea mea are o limita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut!
Eu cred ca ar trebui sa discuti calm si civilizat si sa eviti tot felul de certuri si neintelegeri pentru ca nu ai nimic de castigat daca te rastesti la acea persoana, doar ca o faci sa te urasca si mai tare, iar scopul nostru in viata nu e sa facem cat mai multe persoane sa fie impotriva noastra.
Cam atat am avut de zis...O zi buna!

| nugasescusernameliber a răspuns:

Sunt acei oameni pe care indiferent cum ii abordezi, nu ai sanse de a conversa cu ei. Daca esti calm si vorbesti frumos dar le spui o alta parere, vor sari ca arsi fiindca se simt atacati. Daca le spui mai rastit vei avea parte de jigniri fiindca ei vad doar inainte si cred ca totul se rezuma la ei personal. Cu acele persoane iti pierzi timpul, degeaba ii spui unui prost ca este prost, fiindca el nu face diferenta.
Daca nu iti place persoana cel mai bine este s-o eviti, s-o ignori. In orice situatie te poti retrage politicos dar cu privirea sus si lasa-i cu barfele si comportamenul lor de mahala.

| ălkjmhgf a răspuns:

Prima variantă, iar dacă nu merge mă îndrept spre a doua şi dacă nici aia nu merge, plec.