Tie iti place sa ai drepturi de copil mai mare? Adica ecva mai multi bani de buzunar, dreptul de a sta la calculator, de a iesi cu prietenii la un suc? daca da, atunci sa stii ca drepturile vin numai daca ai si obligatii pe masura. In plus, scoala este un privilegiu, nu o obligatie. Cum sa nu te simti norocos ca poti invata in loc sa muncesti din greu la camp sau sa cersesti?
Of! Ce ma oftic pe ei! Eu de exemplu saptamana asta am de umblat la doctori si nu prea pot ca trebuie sa ma trezesc foarte devreme.
Totusi e nedrept. Dar nu stiu mi se pare ciudat "aia mici" au vacanta, "aia mari" nu au.
Tu compari cum ar veni Romania si Anglia? Romania e guvernata cam prost, iar Anglia e cea mai frumoasa tara si are mult mai multa cultura decat multi din tara noastra, dar revenind la intrebare eu zic ca e corect cea ce se intampla deoarece sunt tari diferite si conduse de un guvern diferit.
PwP!
Nu mi se pare dar si noi am fost mici si am luat vacanta cand ceilalti au mers la scoala, cei mici o sa treaca si ei prin asta.
Asta e...since rla mine la scoala e ft pustiu fara aia mici adica nu zibara nimeni pe acolo, nu trebuie sa te feresti de ei sau alte cele...Asta e daca nu avem nu avem intr-un fel ar fi fost fain sa avem si noi dar cand sa ne obisnuim cu sc ne baga iar vacanta asa ca poate e mai bine asa oricum nu avem ce face.Lasa ca mai e un pic si vine cea de iarna:X