| Onutzyk a întrebat:

[Intrebarea urmatoare e adresata celor mai mari de cls a5a]
Acum astia micii din I-IV au vacanta si noi nu avem crying.
Nu mi se pare drept caci stiu o fata care are o cunostiinta in Anglia si e clasa a6a si acu are vacanta [vacanta asta in Anglia e din cls I pana in aXIIa]
Voua vi se pare corect?
Sau mai bine zis, va place sa mergeti la scoala cand altii au vacanta crying(?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Tie iti place sa ai drepturi de copil mai mare? Adica ecva mai multi bani de buzunar, dreptul de a sta la calculator, de a iesi cu prietenii la un suc? daca da, atunci sa stii ca drepturile vin numai daca ai si obligatii pe masura. In plus, scoala este un privilegiu, nu o obligatie. Cum sa nu te simti norocos ca poti invata in loc sa muncesti din greu la camp sau sa cersesti?

| Tourniquet a răspuns:

Of! Ce ma oftic pe ei! Eu de exemplu saptamana asta am de umblat la doctori si nu prea pot ca trebuie sa ma trezesc foarte devreme.
Totusi e nedrept. Dar nu stiu mi se pare ciudat "aia mici" au vacanta, "aia mari" nu au. straight face

| Myuu a răspuns:

Tu compari cum ar veni Romania si Anglia? Romania e guvernata cam prost, iar Anglia e cea mai frumoasa tara si are mult mai multa cultura decat multi din tara noastra, dar revenind la intrebare eu zic ca e corect cea ce se intampla deoarece sunt tari diferite si conduse de un guvern diferit.

PwP!

| LifeIsNotPerfect a răspuns:

Pai eu sunt in a 6 a si nu am vacanta nu mi se pare drept

| MICHAel a răspuns:

Nu mi se pare dar si noi am fost mici si am luat vacanta cand ceilalti au mers la scoala, cei mici o sa treaca si ei prin asta.

| DoRiNuTzZzA a răspuns:

Asta e...since rla mine la scoala e ft pustiu fara aia mici laughing adica nu zibara nimeni pe acolo, nu trebuie sa te feresti de eilaughing sau alte cele...Asta e daca nu avem nu avem intr-un fel ar fi fost fain sa avem si noi dar cand sa ne obisnuim cu sc ne baga iar vacanta asa ca poate e mai bine asahappy oricum nu avem ce face.Lasa ca mai e un pic si vine cea de iarna:X