| LiLlYAnNe a întrebat:

La tata la servici paznicul are o iapa. Ei bine, am calarito. Ultima data am urcat in sha in noiembrie si acum din nou a venit cu iapa. Sincer, iapa este blanda (nu fata de mine). Am dorit sa o mangai si sia intors urechile si era sa ma loveasca cubotul. De parca sar teme de mine. Si acum, si eu ma cam tem de ea. Cum sa o calaresc neavind incredere in animal? Cum sa gasesc limba comuna cu ea?

8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Trebuie sa-i castigi increderea calului! O data capatata, poti sa faci multe cu el.Am vazut la altii ca vorbesc cu animalele, le tesala, le dau graunte sau mere din mana, le mangaie! Incearca si tu!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Doar o fractura la mana!? Puteai sa ai o fractura la gat si sa ramai paralizata toata viata!

| Malvina24 a răspuns:

Mangai-o si da-i ceva de mancare! chiar de pare banal si oate unii cor rade:vorbeste cu ea: ex;'' linda vino la mama, ia mancare... ce frumoasa esti! esti o scumpete de iapa!'' sunt perii speciale cu care o poti pieptena! succes!

| Ea12345 a răspuns:

Mangaie-o, da-i incredere. Du-i morcovi, fa-o sa te placa!

| LiLlYAnNe explică:

Oh, i-am capatat increderea. Si, am calarito. Sa sfaesit mai rau...Sa speriat de un sunet si am cazut. Am doar o fractura la mana, nimic serios.

| cristianpopa a răspuns:

S-a simtit cumva amenintata de tine. Si ei ii e la fel de frica de tine, cum iti este tie de ea. Mergi cu incredere, cu o coaja de paine, vorbeste cu ea, si daca esti sincera si prietenoasa, ea va simti. Spoor!

| FemeiaPaiangan a răspuns:

Mai bine lasa laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa introducere, imi era teama ca te-ai indragostit de iapa.
Miie-mi e frica de animale. Daca vad ca se uita urat la mine, sa-si ia adio sa ma mai vada.
Despre calarit.nu ti se pare ca ar fi mai bine sa vorbesti cu stapanul iepei?