anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut la toată lumea, acum aproape 2 luni am fost pe omegle și am fost filmat făcând lucruri nu atât de bune și am fost șantajat de o persoană din alta tara că dacă nu o sa îi dau 800 de euro o sa trimită clipul la toti prieitenii mei de pe Instagram (am vorbit cu el/ea pe Instagram), nu am avut de unde sa ii dau bani pentru că nu am 18 ani și mi-a zis sa privesc cum îmi distruge viața. Acum după atat timp nu a apărut nimic, sa mai fiu îngrijorat? Va rog să răspundeți serios ce care ați pațit și voi.

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Nu ai de ce să te îngrijorezi. Șantajul este și el pedepsit de lege. Înregistrează, salvează orice amenințare, orice șantaj.
Iar pe viitor dă dovadă de un caracter de care să nu-ți fie rușine înaintea oamenilor și înaintea lui Dumnezeu.

3 răspunsuri:
| sammie a răspuns:

E cam ilegal să faca așa. Și sigur știa de consecințe înainte să se gândească să-l posteze. Deci nu ai de ce să te îngrijorezi. Te-am vazut poate mai mic și mai prostuț și a putut să te fenteze repede.

| sammie a răspuns (pentru sammie):

Te-a* scuza-ma

| ZokoZEW a răspuns:

Daca ai dovezi poti sa ii depui o plangere (Constrângerea unei persoane să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul, se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani).