Dc draq nu te faci preot ortodox si te faci romno-catolic? Esti cumva bozgor?
Sa iti fie rusine! Nuh numai maghiarii sunt Romano-Catolici, ci si cheangai, si-si uni moldoveni... si daa sunt maghiar... Dar am spus in-intrebare sa nu veniti cu raspunsuri din astea!
Bozgor imputit! Afara cu voi din tara! In Ungaria spurcaciunilor
Mah, stii, Isus a spus "cine arunca cu piatra in tine, arunca-i inapoi cu paine"... poti sa imi zici orice de natia mea pentru ca mie nu imi este rusine ca sunt maghiar! Asa cum va purtati ( uni ) cu noi, asa se poarta si cei din ocident cu voi! NU ITI DAI SEAMA? Poti spune orice, dar nu ma supar! Siii, ai grija ca sunt uni care controleaza site-ul acesta!
Tu controlezi siteul si eu pe bzogoroiaca de mata boule! Sa pleci cu mta si toata familia ta in Ungaria k aia va trateaza k pe niste sclavi ce sunteti si nu mi da mie lectii de istorie. plecati draq din tara asata care nu va mai suporta pe voi si pe tigani.
Stii, nu ai dovedit altceva, decat ca esti un prost crescut fara scoala! Eu nu urasc nici o natie, si nu ma cobor la nivelul tau care este sub 0! Baiete, invata carte, si invata sa respecti oameni! Aaaaaa, si maicamea nu e unguroaica, ci e ardeleanca, tata este ungur, dar ma rog, am mai zis, nu ma cobor la un nivel asa jos! Si sa ai o viata cat se poate de placuta, in ciuda faptului ca nu ai cei 7 ani de acasa!
Cum crezi tu doar e viata ta si pana la urma daca dorinta de a te face preot romano catolic fate succes!
denyy5796 întreabă: