| vasileboca1 a întrebat:

Salut, le-am promis la niște băieți de prin toamna că merg cu ei in Finlanda. Eu fix in saptamana aia când vor ei să meargă am disertația și ne-au chemat fizic acum, nu se mai face online și le-am zis la ăștia că nu mai am cum sa vin și ăștia s-au suparat pe mine și cică i-am trădat.

Din octombrie strângeam bani și le-am platit și diferențele la bilete. Că ei m-au așteptat pe mine că sa luam toți 3 bilete și acum că au luat mai târziu s-au scumpit fata de cât erau inițial.

Acuma ăștia nu vor să mai vb cu mine și mă mănâncă de cacao pe la spate. E normal sa nu înțeleagă deloc că nu mai am cum?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, pentru ei e normal.

| Emma30555 a răspuns:

Probabil cu ei nu ai fost prea explicit, poate le ai zis prea tarziu de problema asta cu dizertatia si ei nu te au mai crezut, daca le spuneai mai din timp poate nu se suparau. Depinde cum stau lucrurile si din perspectiva lor.

| vasileboca1 explică (pentru Emma30555):

I-am anunțat cu 1 luna jumate înainte de excursie

| Emma30555 a răspuns (pentru vasileboca1):

Poate ei au si alte motive de suparare, la ce ai spus tu aici nu ar trebui sa se supere denota ca sunt rai sau nu gandesc, si ca nu sunt prieteni dar mi se pare ciudat sa gandeasca amandoi la fel. Poate ca ei considera ca poti da acel examen si sa mergi si cu ei, sa faci un efort, probabil din perspectiva lor motivele tale nu sunt plauzibile altfel nu se explica decat daca nu aveau alte interese, in fond pot sa se duca singuri nu conteaza niste banuti la bilet

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu e normal. Adica ai un motiv serios. Nu e ca și cum ți-a venit tie sa nu te mai duci ca nu ai chef.
Un prieten adevarat nu s-ar supara pe tine pentru așa ceva.