Bună Ziua. Mă numesc... Mă bucur să întâlnesc o româncă aici. Eu sunt instalator și de mâine plecăm la altă locație. De când am început să lucrăm aici am remarcat prezența ta și mi-am dat seama de la o zi la alta că îmi sunteți foarte simpatică. Aș dori să am ocazia să te revăd în continuare. Îți dau nr meu de mobil, să mă suni dacă ești și tu de acord cu asta.
Cum te nagi in sama cu ea? De unde stii ca este romanca? Inseamna ca ai auzit-o vorbind sau are ceva ecuson si ai vazut cum o cheama.
Asa ca te duci la ea si o intrebi daca este romanca, aia e tot, apoi intrebi ce face, de cand e pe acolo bla bla, nimicuri de genul asta.
La plecare intrebi daca poate sa iti lase o adresa de ceva, stiu si eu Facebook, sau nr de telefon, asta asa ca poate ca romanii mai stati si voi la o poveste ceva.
Eu cam asa as proceda Acu daca te place sa zic asa, o sa iti dea ceva nr sau adresa, iar daca spune ca nu are timp este clara ca nu te place, asa ca nu mai are rost sa insisti.
Fetele nu vad ce altceva poate sa spuna, cam asta conteaza cel mai mult, daca esti placut de respectiva, placut asa nu neaparat ca o viitoare achizitie.
In general barbatii mortali atrag orice femeie, dar banui ca nu e cazul tau
FesaLuca întreabă: