Se poate, si salariu sa fie peste 1000 eur lunar altfel nu esti derector sub 1000 eur. un CEO - director pe romaneste castiga 5000 eur lunar in RO acum nu stiu ce gandire are ala de la tine
A spus ca o sa fie alt salariu dar acum nu știu...eu cu ore la stadiul în care sunt acum ajung la 4500 de lei pe luna
E brici, mult noroc macar sa faci dublu la salariu sau mai mult
Mersi frumos la fel... Daca e sa fie sper sa ma descurc...cu oamenii e cel mai greu sa lucrezi
Dacă te pune în funcția asta ca a văzut ca ești super bun. Ce mai contează bacul și facultatea? Mult succes man.
Mersi frumos ...Eram curios dacă și în acte pot fi trecut ca și director. Nu numai la bani ca asa îmi poate da oricât
În timpul asta poate reușești sa ți iei bacul, poate reușești și la facultate la fără frecventa, poți fi promovat dar nu știu dacă te poate încadra oficial ca director, o sa vezi în fluturașul de salariu probabil sau actul adițional
Ce întrebare... o data ce directorul executiv isi doreste deoarece vede in tine o persoana capabila de a face asta datorita experientei si a implicarii, nu cred ca a luat in considerare nevoia neaparata de bac.
Am întrebat din curiozitate. Deoarece știu ca oamenii cu funcții au scoala
Nu e o regula. Trebuie sa fi dobitoc sa crezi asta. Conteaza skill.ul, nu diploma.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: