anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut lume,am si eu o intrebare adresata fetelor,si anume : Ce va intereseaza mai mult la un baiat, care din aceste 2 lucruri va indreapta mai mult spre alegerea unei relatii, fizicul(muschi) sau frumusetea faciala(trasaturi frumoase ale fetei)?

24 răspunsuri:
| Doηηa a răspuns:

Amândouă dacă se poate. big grin

| Gdeni a răspuns:

Pe mine ma atrag si muschiuletii si trasaturile, dar sa revenim cu picioarele pe pamant!
inteligenta poate concura cu muschii!

| FlyingSoul a răspuns:

Nici una nici alta amice. Daca aici ne referim la fetele normale, ele se ghideaza numai dupa "nasul inimii". E adevarat ca atunci cand o fata vede trasaturi frumoase e ca si la noi, baietii. Cand vine vorba de muschi bine conturati e ca si cum ne-am uita noi baietii la sani sau fund. Inainte sa retii ca suntem oameni, gandeste-te ca suntem totusi o specie a regnului animal. Deci atractia fizica, oricat de evoluati am fi, tot e prezenta. Femelele din orice specie se orienteaza spre masculii ce par mai sanatosi si gandeste-te: cine pare mai sanatos? Un corp musculos sau unul fara muschi bine conturati?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU la "Dragoste si Sex"!

NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate ( sau alte motive ), deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!

Pentru alte detalii despre "regulile" de pe acest site CITEŞTE Regulamentul şi "Întrebări Frecvente" la linkul :
http://www.tpu.ro/termeni-si-conditii
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

Toate cele bune.

| Azµre a răspuns:

Niciuna, ci mintea!

| Vix999 a răspuns:

Eu observ intai fata... apoi restul.
Nu o sa spun povesti de adormit copiii : trebuie ca totul sa fie in armonie.
E importanta si fata, e important si corpul...asta asa la o prima vedere.
Ulterior, conteaza muuuult mai mult caracterul.
Ne referim deci la o simpla prima impresie.
Eu de exemplu prefer sa cunosc putin un om inainte de a-l exclude...dar sunt persoane mai superficiale care nu o fac.

| BrokenArrow a răspuns:

Tind să aleg a doua variantă, deşi nu e un factor decisiv. Prefer să am cu cine discuta.
Degeaba e Mister Musculo dacă nu poate lega 2 cuvinte.
Să fie ( din p.d.v. fizic) in limitele normalului şi să aibă ceva mai mult in cap. thinking

| 97Alex97 a răspuns (pentru BrokenArrow):

Cand am spus frumusetea faciala nu ma refeream la "frumusete intelectuala", ma refeream "mister musculo" sau "fat-frumos" happy

| BrokenArrow a răspuns (pentru 97Alex97):

Mda ştiu, mi-am dat seama. Dar voiam să spun că dacă ar fi să aleg intre " frumuseţe intelectuală" şi " mister musculo", poţi să fii sigur că prima variantă aş alege-o.

| SimionAlexandru a răspuns:

Baietii se bazeaza mai mult pe logica, fetele se bazeaza mai mult pe sentimente. Deci, prea putin conteaza aspectul. Probabil ai vazut si tu fete foarte frumoase, care umbla cu baieti care nu arata foarte bine, sau chiar deloc bine. O fata nu doreste un baiat care o face sa GANDEASCA, ci care o face sa SIMTA emotii pozitive, cand este in preajma acestuia :-) Iti doresc mult succes. Sa ai o zi frumoasa, Alex

| 97Alex97 a răspuns (pentru SimionAlexandru):

Ideea tocmai asta e, ca nu am vazut absolut niciodata fete frumoase sau, ma rog, foarte frumoase, care sa umble cu baieti nu chiar asa "frumosi" happy

| SimionAlexandru a răspuns (pentru 97Alex97):

Am inteles.
Poti observa si tu, fetele sunt atrase de atitudinea baietilor, mai mult decat de aspectul lor. Baietii se bazeaza pe logica, fetele se bazeaza pe sentimente. Poti citi mai multe, pe orice site de seductie. (Desi, personal, nu prea sunt atras de genul acesta de site-uri. Eu spun din experienta proprie, propriul meu punct de vedere)

| XyYx a răspuns:

Pentru mine conteaza caracterul, felul lui de a fi, nu ma intereseaza sa aiba muschi sau sa fie foarte frumos. Daca ma indragostesc de el, de sufletul lui celelalte o sa le apreciez cu siguranta, pentru ca atunci cand iubesti, iubesti persoana respectiva oricum, fie ca e gras/slab, musculos sau nu

| dydu01 a răspuns:

Buna!
Frumusetea faciala, conteaza mai mult decat muschii. Dar mi s-a intamplat sa-mi placa de cineva si dupa felul in care se comporta (adica era amuzant si de treaba), nu neaparat dupa felul in care aratawinking
Sper ca te-am ajutat happywinking!

| ÐỄỄẴ97 a răspuns:

Frumusetea faciala.

| Smile3 a răspuns:

2!:p

| MiaAtasiei a răspuns:

Trasaturile fetei. poate avea cati muschi vrea insa daca e urat nu se uita nimeni laa el sau poate se uita doar...

| cicika a răspuns:

Buna! cel mai bine e cidn aceste 2 trasatururi sunt imbinate frumos si arata foarte bine baiatul.dar cred ca totusi mai mult ma atrage frumusetea faciala!

| AyliN98 a răspuns:

HEY! Pentru noi fetele nu prea conteaza fizicul( in special daca are muschi sau nu), adica conteaza si cum arata la fata dar mai mult conteaza cum se comporta un baiat cu noi, ce ganduri are el si ce simtim noi pentru el.
Sper ca te-am ajutat!

| 97Alex97 a răspuns (pentru AyliN98):

Uite,nu vreau sa te jignesc sau ceva de genul,insa am auzit acest raspuns de nenumarate ori,si din propria experienta,pot sa-l scot din calcul. Adevarul este ca singurele fete interesate de acest aspect si anume "frumusetea interioara",sunt cele uratele,care isi accepta situatia si la randul lor se indreapta spre baieti ceva mai uratei,si nu spre cei care si-ar dori cu adevarat,iar acest lucru se aplica si in cazul baietilor. Ceea ce vreau sa spun este faptul ca,un baiat,fie el frumos sau urat,intotdeauna se va uita mai intai la fata frumoasa,mai apoi la cea urata,iar fata frumoasa,se va uita intotdeauna in primul rand la aspectul fizic (corporal sau facial),iar mai apoi la "frumusetea interioara", iar lucrul pe care vreau sa-l aflu in acest moment, este daca fetele, in special cele frumoase, se uita mai intai la aspectul corporal sau cel facial.

| AyliN98 a răspuns (pentru 97Alex97):

Este adevarat ce ai spus, intr-adevar fizicul este primul lucru pe acre il observi la o persoana, si conteaza in proportie de 45%, dar dupa parerea mea conteaza si interiorul 55%. normal ca pentru o fata observa mai intai frumusetea unui baiat, dar pe degeaba este frumos daca se comporta ca un badarn cu tine

| Aaanoniiiima a răspuns:

Pe mine ma intereseaza mai mult frumusetea faciala happy si acum sa fim realisti. aproape toti/toate ne uitam inainte la "ambalaj" apoi la "continut". :*

| anonimus43 a răspuns:

Hmmm....depinde.Eu nu pot sa generalizez,asa ca o sa vorbesc din punctul meu de vedere.E logic ca prima oara sa vina atractia fizica,si daca chiar e iubire ai sa iti dai seama din prima fiindca pe langa atractia fizica e si o anumita chimie chiar daca nu cunosti persoana. Eu zic ca frumusetea faciala e mai importanta pentru ca acolo se centreaza tot(ochii,buzele,zambetul, etc.). Apoi fizicul conteaza, nu zic nu, dar nu mult, pentru ca sincer nu ma incalzesc cu nimic 4 patratele si doi bicepsi..nu strica, dar sa gandim logic: poti sa ai muschi dar daca nu ai dinti si nasul de 30 de cm nu cred ca mai conteaza acei muschi, pentru ca intr-un final ai sa te saruti cu gura(organ din zona fetei) nu cu vreo tata de-a tipului. Si si mai important, poti sa le ai pe amandoua, daca nu stii sa te comporti, degeaba(vb in general). O zi frumoasa! papahappy

| AstaMica00 a răspuns:

Pentru mine conteaza foarte mult caracterul, personalitatea unui baiat. cum se comporta de mine si cum gandeste. conteaza sa stau langa el, sa ma simt bine, sa simt ca pot vorbii absolut orice cu el, sa stiu ca ma intelege si nu doar se preface, sa ma uit la el si sa stie deja ce vreau. frumusetea sau aspectul fizicului nu sunt calitati. degeaba are muschi si e gen Tom C. daca nu pot purta o discutie cu el sau nu stie sa se comporte cu mine. banuiesc ca toate fetele sunt asa happy si sper ca ti'am raspuns cat de cat la intrebare.