anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut lume.
Mai apreciaza o fata in ziua de azi cand te duci la ea acasa pe neasteptate cu un trandafir, sau cu cat e buchetul de flori mai mare cu atat mai bine?

36 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar pe lîngă trandafir m ai ai nevoie de 2 lucruri dacă nu chiar trei, si anume casă masină si bani, foarte multi bani asta le place femeilor.

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ai dreptate despre majoritatea femeilor, dar ca orice "prost" pe viitor sper sa dau peste una care nu e materialista. timpul le va zice pe toate.

| selfieimage a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Tu nu ai cunoscut pe cine trebuie prietene! laughing Daca asta vor femeile de la tine, inseamna ca numai din astea poti sa atragi. laughing Bravo tie, oricum, nu e rau. Dar sa fim realisti, asa cum baietii nu sunt toti magari si idioti, asa nici fetele nu sunt toat materialiste si superficiale. laughing) Iti dau un sfat: renunta sa urmezi acest principiu, si poate vei avea si tu parte de cine trebuie. laughing

| FataOreo a răspuns:

Sincer, cam toate adolescentele visează la asta. happy

| sappy a răspuns:

Depinde de persoana, ajungi sa-ti dai seama de asta dupa ce cunosti aceea fata si vezi ce apreciaza cu adevarat!

| RAY a răspuns:

Fetele aprecieaza doar banii atat restul basme daca vrei te uiti la un film, citesti o carte macar acolo is de astea, de ce suntem ipocriti ne ascundem ca sobolani de realitate ce trandafiri ma ala sta pentru sex aia pentru banii lui, asa a fost mereu si asa va vi mereu, interese si atat

| AlecsRvaSpunePa a răspuns (pentru RAY):

Cred ca ai avut cel putin o experienta marcanta cu vreo femeie la viata ta...

Sunt femei, cum sunt si barbati, care inca apreciaza gesturile simple, din inima.Foarte putini la numar, dar exista!

| RAY a răspuns (pentru AlecsRvaSpunePa):

Eu nu cred, te rog lasa-ma sa cred ceea ce vreau

| Mayar a răspuns:

Cel putin eu stiu ca apreciez!
Un singur trandafir[sau alta floare] e mult mai romantic, mai intim, mai apropiat decat un buchet mare de flori pe care il dai necunoscutilor, reudelor de ziua lor, dirigintelor, etc. Dar o singura flaore dai doar unei persoane speciale, ea simbolizeaza sentimentele tale.
Sunt sigura ca apreciaza, doar sa o recunosti pe cea care apreciazawinking

| Deaad a răspuns:

Acum fetele vor sex.Cat mai mult sex. Odata am vazut e TPU o intrebare ca una avea nevoie de cat mai mult sex.Vor doar sa le **** in cur, nu mai apreciaza gestul frumos.Nu mai apreciaza iubirea etc.(am vorbit in termeni prea infloriti,ceea ce e neobisnuit pentru mine, adica faza cu iubirea si gestu frumos)
Deci, asta e generatia ''facebook'' dupa cum o numesc unii.
Dar, of course, nu toate sunt asa.Sunt multe care apreciaza gestul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sunt fată dar cred că încă mai sunt apreciate astfel de gesturi.Bineînţeles trebuie să ai un caracter bine definit pentru a le pune zâmbetul pe faţă cu un astfel de gest, nu te duci la ea îi arunci florile în braţe şi gata.
Ţine mult de modul în care oferi nu ce oferi...

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ii spun : uita-te bine la el ca altul numai vezi. laughing

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

laughing Sigur o vei cuceri cu replica asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. Si e si normal din punctul meu de vedere sa n-o faca. Mie, unul, chiar mi-ar parea rau de florile alea.
E una dintre cele mai cretine idei persistente din toata istoria omenirii.
Florile se ingrijesc, se iubesc, nu se rup si se daruiesc cuiva si se ofilesc dupa X zile. Cam bolnava in multe aspecte societatea umana. Asta e dragoste fata de cine? Fata de flori in niciun caz! Cine nu iubeste cu adevarat o floare nu e in stare sa iubeasca nici pe oameni!

Eu ca barbat prefer sa am o gradina si sa ma bucur luni de zile de un trandafir. E o conceptie infecta de a face o afacere banoasa din flori si de a le targeta sexului feminin.

Eu daca as darui o floare, macar as darui-o cu ghiveci cu tot, una care se mentine, din categoria acelora de decor. Asta n-ar mai fi un gest banal si trecator. Eu am detestat mereu gesturile simple!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce era de inteles? esti una care nici macar banii pe o floare nu se merita sa dai, doar bagata in pat si luata pe la spate. uita-te la postul llui deead, ti se potriveste. eu nu am zis ca nu stiu sa scot o fata la restaurant sau la o plimbare vara cu barca sau un atv acolo, dar imi place daca apreciaza micile gesturi ceea ce tu. ti se par de "copii". fiecare e cum e.

| AndyLavy a răspuns:

Eu una as aprecia, as aprecia si gestul in sine, sa vina pe neasteptate, fara absolut nimic, cu toate ca rar intalnesti baieti care sa faca acest lucru atat de rar incat am ajuns sa o consider o calitate.
Acum depinde si de persoana careia i te adresezi...cum mai toate sunt materialiste, slabe sanse sa se multumeasca doar cu un trandafir.

| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Dupa parerea mea, gestul conteaza!

Si daca faci asta inseamna ca faci parte dintr-o specie de barbati pe cale de disparitie, din pacate.

Iar femeia care se bucura de o simpla floare, la fel.

| anonim_4396 explică (pentru AlecsRvaSpunePa):

Foarte adevarat, din pacate.

| pufuletziii a răspuns:

O s-o surpinzi sigur, restul depinde de peronalitatea fetei, dar tu ar trebui la ce fel de fata te duci. Totusi, eu zic ca un asemenea get ar trebui apreciat, eu as face-o happy

| Mediocre a răspuns:

Absolut!

| BlackBi a răspuns:

Awww. ce dragut.
Pai daca fata nu este acoperita in aur, da apreciaza si te iubeste mai mult. Dar din moment ce fata are tot ce vrea, nu prea cred ca apreciaza.
Sau daca are tot ce vrea si nu e cu nasul pe sus ar aprecia foarte mult.

Depinde cum este ea, unele fete sunt mai pretentioase de fel.
Dar un gest atat de dragut nu prea cred ca ar fi de refuzat :3

Fa asta. daca fata nu e pretentioasa te va iubii la nesfarsit ^^
Sau te va place mai mult, depinde.
Oricum Baftaaa!

| bluestrawberries a răspuns:

Daca te iubeste poti sa mergi si far trandafir si sa ii ceri si mancare. Cand le vad cum se vand pentru o plimbare cu un BMW, un suc si un pachet de tigari mi-e scarba.

| selfieimage a răspuns:

Si da Endoryus, ar aprecia. (y) Asemenea baieti sunt pe cale de disparitie, ce-i drept, dar spre surprinderea noastra, exista. laughing Bravo tie, se pare ca tu te incadrezi in categoria acelor barbati care stiu sa faca o femeie fericita. Ar trebui sa dai lectii si la altii, observ ca inca mai sunt amatori. laughing

| AnDreEa2020 a răspuns:

In ziua de azi nu prea mai vezi asa ceva cu toate ca gestul e extrem de frumos, din punctul meu de vedere..Nustiu cum m-as simti daca as vedea pe cineva la usa cu nu trandafir, ar fi ceva super

| UneducatedBitch a răspuns:

Nu.
bani aruncati aiurea.

| anonim_4396 explică (pentru UneducatedBitch):

laughing oare de ce de la tine nu ma asteptam altceva.

| AlecsRvaSpunePa a răspuns (pentru UneducatedBitch):

Bun nume ti-ai ales! happy

Tu la avatar, esti troll sau rasist? ca de mult tot ma intrebam laughing. mai zici de subsemnata laughing

| AlecsRvaSpunePa a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt cat se poate de rasist! Si ingust la minte.Ca de obicei asta urmeaza dupa ce cineva se declara rasist happy

Ingust la minte nu esti, nu neaparat la ce mi.ai raspuns mie, stai linistit nu ma simt pupat in cur si sa pup inapoi, dar am vazut multe raspunsuri de la tine (sare avatarul in ochi) si erau cu"£cap, dar cu un asa avatar nu pari mai normal ca una cu nume "UneducatedBitch" stii tu?

Nu trebuie sa par normal.Doar putin mai educat.Asemeni lui Hitler.labil psihic, dar citit. Putin in antiteza, dar se accepta.

Vezi ca si ala spre moarte era paranoic ( nu ca nu avea motiv), ai vazut cati degustatori la mancare avea si restul, vezi sa nu ajungi la fel laughing

Prea tarziu happy

| UneducatedBitch a răspuns (pentru AlecsRvaSpunePa):

Asa e.
dar nu vad legatura intre faptul ca apreciez altceva la un tip decat o floare dupa care nu ma omor si numele meu.

| umbramilenium a răspuns:

Da, apreciază, dar în zilele noastre se consideră un gest demodat, ca şi sărutatul mânii, care înainte era cosiderat un act plin de tandreţe şi romantism.

| Spartacus424 a răspuns:

Salut)daca cinstit fata care tine la tine va fi multumita si de un trandafir neasteptat din partea ta)depinde bineinteles si de fata, daca iubeste banii, mai bine un buchet)dar daca e simpla si e fericita alaturi de tine ajunge si un Trandafir))).