Deci eu stiu toata viata lui inca de cand aveam 9 ani si el doar 13 stiu ca va e greu sa credeti dar e adevarat stiu tot si despre mama lui... s-a nascut in Canada impreuna cu mama si tatal lui inca de mic avea potential de cantaret, parintii vazand asta i-au cumparat tobe de jucarie cand era mic si la ce mai tarziu o chitara(adevarata), atunci a cantat cu o trupa pe scena si toti au fost impresionati, Justin la 13 ani a inceput sa se inregistreze cantand si sa posteze pe youtube dar asta e doar o parte din viata lui el a fost foarte foarte sarac iar mama lui a reusit sa ii intretina doar din ajutorul prietenilor iar Justin a cantat pe strada sa castige bani sa o trimita pe mama lui in vacanta, deci cum spuneam Justin se posta pe youtube cantand si astfel a fost descoperit de managerul lui Scooter Braun si i-a aranjat lui Justin o intalnire cu idolul lui Usher la 15 ani a inceput cariera sa de cantaret si asa va continua pentru ca este un cantaret innascut
Nu te descuraja sosetaaa, oamii iti dau stupid la raspunsurile bune pentru din invidie si din dorinta de a castiga propria persoana. Eu dau voturi la toti care raspund la intrebarile mele. Unii ar lua drep o jignire raspunsul lui Lucaci, dar eu l-am luat drept amuzant :X Ai un vot de la mine pentru incurajare
Justin bieber... deci asta stiu. il urasc))lol. are o piesa care imi place in rest. as fi bucuroasa sa moara)