Cand va veni vremea sa pleci asigurate sa ai cazare si un loc de munca pentru ca multi iti iau banii si cand ajungi la destinatie ramai falit si nu stii cum sa te intorci acasa, fii cu ochii-n 4.
Parca m-ai descris exact pe mine la partea cu nepotrivirea stilului de viata de aici. Il urasc, sincer. Nu imi place sa spun asta despre tara mea natala, insa pur si simplu il detest, asta e. Si eu doresc sa ma mut, ideal ar fi tot America, insa mi-ar placea si UK sau o alta tara din Europa. Pentru asta ma ocup cel mai mult de engleza, planuiesc sa dau si Cambridge-ul la vara si particip la Olimpiada. Sper sa reusesc, imi doresc asta mai mult ca orice. Vreau sa ma stabilesc acolo dupa terminarea unei facultati, din cate m-am gandit, sa imi gasesc ceva de lucru, mi-as dori ceva legat de design, grafica, arta, intotdeauna am avut o pasiune pentru aceste domenii. Tot ce pot sa mai spun e ca o sa fac tot ce pot ca sa reusesc si sa imi indeplinesc acest vis . Nu o sa renunt asa usor.
Cat despre oras, ti-as sugera Miami, insa este destul de aglomerat. Eu daca ar fi sa ma stabilesc acolo, as alege Los Angeles, New Jersey, San Francisco, Seattle sau Miami .
Ma bucur ca mai sunt si altii cu astfel de vise, sper sa nu fie doar vise ci realitate . Cred ca daca ar fi sa aleg unde sa ma mut m-as muta in San Diego sau San Francisco, acolo este cald, e chiar langa ocean, e un oras cu multe posibilitati si cu oameni politicosi si este un oras unde sunt multe de vizitat.
Buna.Haha,vad ca mai intalnesc persoane care vor sa se mute acolo. Daca ar fi sa aleg un oras de acolo in care sa ma mut, m-as muta cu siguranta in New Orleans.Este si va fi orasul meu preferat.Sau m-as muta intr-un oras din statul Maine.Si eu am 16 ani,deci nu e posibil sa ma mut chiar acum.O alta varianta la care m-am gandit ar fi sa merg acolo cu bursa, sa fac facultatea acolo, ceva de genul.
Salut sunt de un an in Chicago SUA
In general nu-i aglomerat... mai mult pustiu doar in downtown mai vezi ceva lume, in rest numai masini, tranversezi strade pe unde poti ca nu sunt prea multe treceri de pietoni, eu stau pe la suburbie si sunt mai multi mexicani, am inceput sa vorbesc si spaniola lor oricum
eh oamenii sunt prietenosi "americani nascuti acolo" mexicanii si alta... asa si asa multi oameni din toate tarile globului gasesti, aici noi suntem langa lacul Michigan si in aer vara primavara si toamna e umiditate mare...in case numai aer coniditionat.
Nui ca in Romania sa vezi oameni pe strada, copii, aia mai mult stau la calculator, mancarea e ieftina
$50-100 si ai pentru toata luna, salariul e cam $10-15-20/ora depinde unde lucrezi (ps nu lucra la constructii o sa regreti, aia de distrug cu munca) intro luna poti castiga de la $3000 in sus benzina ieftina $4-1 galon (3, 8 litri) un apartament normal de inchiriat e cam 600-700 dolari si o casa de inchiriat e 1, 500 dollari pe luna facultati dupa placul tau si bugetul tau, poti primi reduceri daca nai deajunsi bani chiar si ajutor.
Si eu as vrea sa scap odata de aceasta tara in fine imi pare rau pentru ca e foarte bogata de la natura dar guvernul si nu numai si noi oamenii de aici ii sticam avutiile cu poluare aici oamenii sunt nesimtiti, nepasatori, agresivi, iar in America toti sunt prietenosi si nu se fura intre ei ca la noi drept dovada ei nu au garduri in jurul caselor doar boscheti pe margine iar acolo alimentele de baza sunt mai ieftine si sunt mai multe sanse de a deveni celebru daca ai atuuri si esti mai apreciat daca vii din America decat daca vii din Romania in fine acolo salariile sunt peste 1000 de dolari si sunt posturi pentru toata lumea in Romanica noastra totul e ruinat de acum nu mai putem da inapoi e prea distrusa...si din fericire eu am putut vizita america si am ramas uimita era superb, feeric as as putea spune imi doresc sa ma mut acolo in maxim 2 ani funda?
Mai exact, in ce oras ai fost?
Buna! exact acelasi vis il am si eu. si am tot 16 anii...insa eu nu cred ca vreau sa astept pana la 25 de anii ca sa plec in America.Probabil ca la 20 de anii voi pleca sau cel putin asa imi doresc.Eu as vrea sa ma mut in Miami in ciuda faptului ca se intampla multe chestii pe acolo,traficantii de droguri, delicventi, etc...dar in fine astia sunt peste tot.
Eu am spus ca m-as muta acolo la 25 de ani pentru ca as vrea sa mai fac o facultate dupa ce termin scoala si pana cand o sa am toate actele in regula sa plec ar mai trece putin timp. Oricum sper sa ni se indeplineasca visele .
Aha.Si eu sper acelasi lucru si iti urez mult noroc!