anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am hotarat sa-mi iau un laptop si ma gandesc sa dau pe el in jur de 30 mil. Sunt asa de multe variante, incat nu stiu ce sa aleg, care e mai bun, care e mai rau, nici nu mai stiu! Ce recomandati?

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si eu am un Toshiba.Mai incearca si Dell.Sunt la fel de bune.

| bunker a răspuns:

HP dv6, dv7. sunt destul de ieftine ca pret/calitate.si sunt bune ca inlocuitor pentru desktop. orice ti-ai cumpara iti recomand totusi sa aiba un procesor intel(core2duo sau i) si o place video decenta asta insemnand ca nr placii sa aiba cel putin un 6 ca a doua cifra din seria ei. exemplu:nvidia-9600gt, ati 4650, ati 5650, etc

| tiby93 a răspuns:

Acum 2 saptamani mi-am luat si eu un Toshiba Satellite A 500 - 1EJ. s-ar putea sa sara peste 30 de milioane. dar poti cauta tot unu din gama A500. Sunt foarte bune. Mai ales daca sunt de la Toshiba au si calitatea sonora foarte buna pentru ca sunt asociati cu Sony. Alta marka buna ar fi si HP, sau Acer.
In general uitete la ce stie sa faca : memorie ram, Hard-disk, windows, Placa video.
Al meu are 4Gb Ram, 500 Gb Hard-disk, placa video Nvidia Gforce m310 cu 2600Mb, Windows 7 64Bits, daca gasesti ceva pe langa ce am mentionat e destul de bun.
Si bineinteles sa iti placa si aspectul lui. Bafta! (daca esti multumit de raspuns poti sa dai funditabig grin )