anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-ati putea ajuta cu o problema?
Sunt la o facultate de management si am o colega, colega de banca, care ma si duce la cursuri, ea e maritata (are 27 de ani si e din Cluj ). Are si un copil mic. Chestia e ca de la inceput am observat ca ne intelegem foarte bine. Ei ii place compania mea nu se fereste sa ia contact fizic cu mine."micile atingeri pe maini sau.". etc Insa fiind si maritata, astea se petrec asa mai discret, ca mai mereu sunt colegi in preajma noastra, problema e ca eu nu prea imi pot da seama cam ce fel de relatie ar vrea sa avem, ea purtandu-se uneori foarte afectuos cu mine alteori mai rece, depinde de situati. Insa stiu sigur ca-i place de mine. Voi ce ziceti, cum ar actiona o femeie de varsta ei, cand i-ar placea un coleg mai tanar (am 21 de ani) si cam ce intentiare. ce sa urmaresc la ea?
Deasemenea, cum sa ma port sau sa actionez in prezenta ei?

Răspuns Câştigător
| leonardo a răspuns:

E in felul urmator: daca vrei sa afli exact ce si cum, fa in asa fel incat intr-o seara sa ajungeti sa beti o sticla de vin impreuna, sau doua (depinde cam cat duce). O sa-ti dai seama daca vrea mai mult de o relatie de prietenie de la tine...winking
Ar mai fi o varianta, cu timidul. Adica o iei la o discutie si ii zici, uite, sa stii ca eu sunt confuz in privinta ta, imi place ca suntem prieteni insa cateodata imi dai senzatia ca vrei mai mult de la mine. Nu vreau sa ma intelegi aiurea, mie imi place de tine dar nu vreau nici sa stric prietenia.
Pe scurt, la varianta a doua faci pe prostu' si vezi ce zice...

1 răspuns:
| Barajag a răspuns:

Un sfat bun este acela sa-ti iei gandul ca ar putea deveni o relatie intima, gandeste-te la ce urmari ar avea, daca ar afla sotul ei.Ai un viitor inainte si facultatea este pe primul loc, nu crezi? Bafta!