| Cătălin2025 a întrebat:

Salut! …mă confrunt de ceva timp cu o problemă ce mă macină din interior și nici nu știu cum s-o descriu … Totul a început când cunoștințe de-ale mele au devenit tot mai introvertite și triste, iar acum sunt pe Alprazolam și în depresie … Multă lume din online și mainstream vorbesc de fenomenul depresiei și câte persoane afectează. Eu, din păcate, mă simt foarte plin de viață și energie … efectiv, toate activitățile ce-mi aduceau cândva fericire îmi aduc și acum … Sunt exclus total de toată lumea! Toți mă blamează pentru zâmbetul cel port mereu și imi spun: Măcar droghează-te! Măcar autoflagelează-te! De la un timp mă apucă gândurile bune … Îmi vine efectiv să dau chefuri și sa fiu sufletul petrecerii … Cum pot să scap de presiunea asta socială cu depresia? Jur că dacă nu mă ajutați urgent îmi fac iubită și prieteni! Mulți!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Nu pot sa cred ca ai pus o astfel de intrebare laughing Nu cred ca intrebi serios asa ceva laughing Adica sa inteleaga toata lumea: tu esti multumit de viata ta, esti mereu intr-o dispozitie buna, cu alte cuvinte esti fericit mereu si tie nu-ti convine asta vrei sa fi si tu mai trist, mai depresiv ca prietenii tai? laughing Daca ai zis asa ceva fara sa glumesti tu de fapt esti bolnav psihic... altfel nu-mi explic sau poate cauti putina atentie ca nu ai fost bagat in seama demult, dar chiar si asa ai intrecut masura.

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Deci pana la urma a fost o gluma... laughing Atunci m-am linistit! Nu puteam sa cred ca exista cineva care gandeste asa laughing

| Cătălin2025 explică (pentru lpavel):

A fost un semnal de alarma de fapt. Văd numai persoane depresive peste tot. Sau persoane care se autoafirma ca fiind depresive. Lasă toți pustii întrebări care e mai bun: Xanax sau etc. Dati-va cu reveneală fraților … Fiți cu ochii pe doamne. Cum s-au făcut brunete e claaaar. Ăla e semnalul. Sau mai ieșiți pe afara. Nu știu.

| lpavel a răspuns (pentru Cătălin2025):

Stiu, am vazut si eu dar sa stii ca nu se prefac! Au probleme si nu au cui sa i se destainuie, nu mai suporta depresia si simt ca trebuie sa vorbeasca cu cineva, iar cum nu au un prieten mai apropiat ne spune noua! Nu-i poti condamna pentru asta! Toti avem momente mai triste in viata, diferenta este ca noi putem sa trecem peste ele fara sa atragem atentia, unii nu pot! asta e firea omului nu ai ce face...