Nu pot sa cred ca ai pus o astfel de intrebare Nu cred ca intrebi serios asa ceva
Adica sa inteleaga toata lumea: tu esti multumit de viata ta, esti mereu intr-o dispozitie buna, cu alte cuvinte esti fericit mereu si tie nu-ti convine asta vrei sa fi si tu mai trist, mai depresiv ca prietenii tai?
Daca ai zis asa ceva fara sa glumesti tu de fapt esti bolnav psihic... altfel nu-mi explic sau poate cauti putina atentie ca nu ai fost bagat in seama demult, dar chiar si asa ai intrecut masura.
Deci pana la urma a fost o gluma... Atunci m-am linistit! Nu puteam sa cred ca exista cineva care gandeste asa
A fost un semnal de alarma de fapt. Văd numai persoane depresive peste tot. Sau persoane care se autoafirma ca fiind depresive. Lasă toți pustii întrebări care e mai bun: Xanax sau etc. Dati-va cu reveneală fraților … Fiți cu ochii pe doamne. Cum s-au făcut brunete e claaaar. Ăla e semnalul. Sau mai ieșiți pe afara. Nu știu.
Stiu, am vazut si eu dar sa stii ca nu se prefac! Au probleme si nu au cui sa i se destainuie, nu mai suporta depresia si simt ca trebuie sa vorbeasca cu cineva, iar cum nu au un prieten mai apropiat ne spune noua! Nu-i poti condamna pentru asta! Toti avem momente mai triste in viata, diferenta este ca noi putem sa trecem peste ele fara sa atragem atentia, unii nu pot! asta e firea omului nu ai ce face...