| m1dn1gh7 a întrebat:

Mă duc cu niște prieteni în Germania la alt prieten și mergem cu avionul (mai ieftin, mai rapid); Mie îmi e frică. De ce, habar nu am, dar îmi e. Sunt un tip mai anxios și mă trezesc din senin cu atacuri de panica. Acum am fost să fac check-in si cică sunt cel mai in spate, aproape de stewardese și de usa de ieșire. (încurajator) Ca să stau lângă un prieten trebuia să dau 7 euro (lucru cam penibil laughing )
Întrebarea mea e: Care e experiența voastră? (cei care ați zburat) Care e senzația când ești la 10 km de sol? Aș fi nesimțit dacă aș ruga o stewardesă să stea langă mine tot zborul? Adică aș putea simula un atac de panică în cazul în care nu vine unul rolling on the floor (asta făcând haz de nacaz...)

36 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Încă mai am rău de înălțime, dar când sunt închisă într-o "cutie" nu mai am nici o frică. Am zburat prima dată cu avionul acum 2 ani jumătate singură și panica a fost mai mult dacă voi ajunge în avionul meu și nu în altul laughing. Când am aterizat și toți au pasagerii au început să aplaude că am avut un pilot de excepție, am inceput nițel să dau apă la șoareci. laughing De atunci, numai cu avionul am călătorit cu sau fără soț.

| m1dn1gh7 explică (pentru MihaelaDart):

Hahaha laughing) N-am prea fost la înălțime (practic vorbind laughing ), știam că n-am frică de înălțimi, anxietatea îmi face probleme. Eu deja vorbisem cu amicii să meargă ei cu avionul, că eu iau autobuzul. rolling on the floor Și când am auzit c-a mers cu avionul o mătușă care are cu inima, și toate alea..Am zis că aș fi chiar fraier să nu aleg avionul, și de pățesc ceva, măcar nu-s mai laș decât o femeie în vârstă laughing). Eu l-am anunțat pe stewardes că am anxietate și să-mi arate încă o dată butonul cu care-l chem, dar n-a fost cazul, deși am avut un avion low-cost, a fost totul chiar ok. (Ryanair)

| minrest a răspuns:

Nu ai atacuri de panica, stai linistit. Esti las, cum sunt de regula cei ce urasc alte etnii. Iar lasitatea nu poate fi vindecata. De asta te gandesti la simulare, lasii sunt si mincinosi.

| m1dn1gh7 explică (pentru minrest):

Furi curent la greu, n-are rost sa-ti dau atentie. Bine-ar fi sa eviti sa te mai bagi in seama pentru ca nu-i prima data cand comentezi total pe langa subiect.

| minrest a răspuns (pentru m1dn1gh7):

L-ai anuntat pe stewardes, bietul de tine, as vrea sa aiba intelectul tau toti etnocentristii.

| minrest a răspuns (pentru m1dn1gh7):

Cand mai ai nevoie, poti folosi ''steward''. ''Stewardesa'' s-a format prin trecerea cuvantului ''steward'' la feminin.