Încă mai am rău de înălțime, dar când sunt închisă într-o "cutie" nu mai am nici o frică. Am zburat prima dată cu avionul acum 2 ani jumătate singură și panica a fost mai mult dacă voi ajunge în avionul meu și nu în altul . Când am aterizat și toți au pasagerii au început să aplaude că am avut un pilot de excepție, am inceput nițel să dau apă la șoareci.
De atunci, numai cu avionul am călătorit cu sau fără soț.
Hahaha ) N-am prea fost la înălțime (practic vorbind
), știam că n-am frică de înălțimi, anxietatea îmi face probleme. Eu deja vorbisem cu amicii să meargă ei cu avionul, că eu iau autobuzul.
Și când am auzit c-a mers cu avionul o mătușă care are cu inima, și toate alea..Am zis că aș fi chiar fraier să nu aleg avionul, și de pățesc ceva, măcar nu-s mai laș decât o femeie în vârstă
). Eu l-am anunțat pe stewardes că am anxietate și să-mi arate încă o dată butonul cu care-l chem, dar n-a fost cazul, deși am avut un avion low-cost, a fost totul chiar ok. (Ryanair)
Nu ai atacuri de panica, stai linistit. Esti las, cum sunt de regula cei ce urasc alte etnii. Iar lasitatea nu poate fi vindecata. De asta te gandesti la simulare, lasii sunt si mincinosi.