Ganditul negativ si cel pozitiv e ca chestia aia cu noroc vs ghinion.Adica lipsit de importanta. Cel mai important e sa gandesti in conformitate cu situatia, sa analizezi totul la rece, sa fii cat de realist iti permite situatia.Astea sunt niste percepte mult prea seci pentru a se aplica tutror. Exact ca horoscopul
Cel mai bine este sa gandesti rational. Daca aspiratiile tale sunt realiste si in acord cu puterea ta de munca si de vointa, ele se vor indeplini. Daca vei visa la lucruri irealizabile, nu-ti ajuta la nimic nici gandirea pozitiva.
Realist. Undeva la mijloc, fiindca se poate intampla chiar orice. Ori ceva bun, ori ceva rau, dar nu numai lucruri bune sau rele, incontinuu. Nu se pot intampla numai lucruri bune daca gandesti pozitiv, la fel cum nu se pot intampla numai lucruri rele daca gandesti negativ.
Pai in primul rand doar ti se pare, nu poti sti ce o sa ti se intample, sunt pur si simplu coincidente, incearca sa nu te mai gandesti la asta si sa lasi totul sa se intample de la sine nu sa "te astepti la ceva anume". Cred ca asa e mai bine eu nu cred in din astea, dar, oricum, tu faci cum vreiEu una cred ca sunt COINCIDENTE
Pai si eu am avut aceeasi problema am incercat pozitiv si nu mi-a mers prea bine am incercat negativ si la fel nu mi-a mers bine asa ca am renuntat la prostiile astea si am facut totul in stilul meu si dupa capul meu si mi-a mers mai bine nu stiu daca ai inteles dar sper ca te-am ajutat.