In mod normal operatiile mai costisitoare fata de cele mai putin costisitoare nu inseamna neaparat ca te infrumuseteaza mai mult sau mai putin
Dar in acest aspect ma intereseaza si cred ca importa mai mult suma cand spui cateva milioane de €... Deci trebuie(sau cel putin eu asta as intelege) sa se inteleaga schimbare completa si cand spun "niste doctori buni" adica sunt cei mai buni sau trebuie sa fie
Nu vreau sa par impunator cu aceste cuvinte/text
Te faci și tu că ăla de arată că Ken
E simplu, n-ai bani, te trezești; ai bani - visezi in continuare la ce poți face cu ei.
Depinde ce înseamnă "complet". Poate fi 2 operații sau poate fi 100. Deci prețul variază de la 5-10.000€ la câteva milioane cum a zis și Johnny. Adevărul e probabil undeva la mijloc.
Ma imtereseaza sa-mi schimb complet infatisarea de aceea am fost atat de explicit in primul mesaj postat pe acest site
De exemplu sa am chipul tau dupa operatia pe care sper sa o infaptui cu ajutorul unor doctori foarte...
Operatia cu milioane(mai explicit de atat?
Multumesc pentru raspuns!
Depinde de tara in care iti faci operatiile, de doctorul ce te opereaza, de ceea ce vrei, de cat de multe operatii ai nevoie etc. Nu cred ca te costa atat de mult. Sa stii insa ca nici operatiile estetice nu fac magii, au un efect estetic, insa acesta este limitat.