| ShootingSmile a întrebat:

Salut, ma numesc denis. Am 12 ani si sunt din Timisoara. Am o problema, eu mai demult imi era ff frica de fantome, iar acum cand stiu ca nu mai exista intr-o seara s-a intamplat ceva ce m-a facut sa ma razgandesc putin sa incep cu inceputul. Eu stau la parter si deasupra mea este o vecina singura care sta doar cu cainele ei cred ca are 1 sau 2 nu stiu exact. Mama ei a murit, nu stiu exact unde in casa cu ea, la spital, sau sta altundeva. Intr-o seara muream de cald si nu puteam sa dorm pe la 2 - 3 noaptea sau mai tarziu aud un ciocanit de minge sau ciocan. Aud si ziua din astea. Ma tot intreb ce ar putea fi... Multi colegi deai mei zic ca e o fantoma, insa eu nu cred ca ar putea fi. Doresc parerea voastra. Ce ar putea fi? sau ce as putea face?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are cum sa fie fantomawinking! Iti zic eu sigur.eu am patit chestii si mai ciudate si tot nu au cum sa fie fantome. Daca stai la bloc e normal sa auzi zgomote ciudate pentru ca orice zgomot banal prin perete / tavan se aude altfel.De facut nu poti face nimic in privinta asta. Daca are 2 caini e normal sa fuga unu dupa altul, dau cu toate pe jos...si dovada-> nu este fantoma, daca ar fi crezi ca nu ar avea ce s faca numa sa dea cu ciocanu in tavan?laughing

| mayaralucutzahomorod a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai linistit probabli ti-se pare sau ti-e foarte frica si iti imaginezi tot felul de zgomote...si eu cand eram de varsta ta am patit la felsad...cand mai auzi fa-ti cruce si spune"DOAMNE AJUTA"si roaga-te inaint de culcare si ai sa vezi ca nu o sa mai auzi niciun zgomotwinkingbafta si sper ca raspunsul meu ti-a fost de folos.Pawavewavewavekiss

8 răspunsuri:
| PokeEdy a răspuns:

Fantomele in primul rand exista adica nu,, fantome" ci spirite care nu se vad. Uita-te pe AXN scife ca are vanatorii de fantome o echipa de oameni care sunt chemati de oameni si in unele cazuri, pe Titanic sau la sediu de avioane la locuri celebre etc si arata ce se intampla dar no vad doar pe camera un fel de umbra.
In primul rand nu cred ca e o fantoma. Bunica a fost langa mine si a citit si a zis ca e probabil sa ai o problema la ureche deoarece auzi un pacanit.Eu iti zic ca nu-i o fantoma decat daca te simti rau cand treci pe langa usa vecinei sau daca ti se para ca vezi o umbra sau un curent sau sa zicem ai o senzatie de greata.Intreab-o pe vecina ta daca a patit ceva straniu intr-o zi anume. Funda pls.

| Hirako a răspuns:

E cainele babei de sus, probabil.

Lasa-ma sa iti raspund tot cu o intrebare. Crezi in D-zeu? Daca da, nu ai cum sa crezi in fantome, pentru ca relatarile Biblice nu coreleaza cu existenta fantomelor. Sper ca te-am lamurit.

Răspuns utilizator avertizat
| pufosheniedebraila a răspuns:

Ei vor doar sa te sperie fiindca imi imaginezi ca esti un baiat la locul loi, si fiindca te vad asa vor sa te sperie. fantomele nu extista. daca tot ai aceasta frica in tine, poti apela la un psiholog. ca sa nu iti mai fie frica nu te mai gandi la asta si evita sa stai la povesti cu fantome sau orice iti aminteste de ele. te pup

| Condratt a răspuns:

Stai linistit nu exista fantome! Funda:X

| drk a răspuns:

Sa nu te mai gandesti la prostii. La 12 ani esti suficient de matur sa-ti dai seaam ca intr-un bloc sunt o multime de zgomote: pasi, ciocane, urlete, muzica etc. Dormi linistit si nu te mai uita la filme horror happy Incearca "Viata cu louie" sau ceva in genul.

| ShootingSmile explică:

Merci pentru raspunsuri... sper ca se intampla doar in imaginatia mea. faza e ca mama ei a murit demult si n-am mai auzit asfel de zomote sau daca am auzit a fost rar sau m-am culcat eu devreme... Si Da Cred in D-zeu Nus cel mai credincios da niciodata nu o sa imi pierd credinta in D-zeu. Multumerc iar