Mai bine il dai afara pe el si pe fiisa ca e penibila din cate am auzit in scrisul tau, scandalul da dovada ca nu mai merge relatia stii ce ai de facut pentru un viitor bun si pentru binele copilului tau.
E o situatie foarte dificila pentru ca implica si copii. E posibil sa fiti decat foarte stresati de atatea probleme si evenimente si aglomeratie si poate peste putin timp sa treaca si sa reveniti la armonie. Dar e la fel de posibil sa nu treaca, pur si simplu sa nu fiti compatibili, iar atatea probleme in jurul vostru sa va provoace zilnic la cearta. Victoria, tot ce pot sa-ti spun din proprie experienta e sa-ti asculti instinctul. Ai incredere in el. Tu stii daca te iubeste cu adevarat sau nu. Tu stii daca e doar stresat sau are un comportament general mai agresiv. Nu te complace intr-o situatie de dragul nimanui, nici macar al viitorului tau copil. Sunt sigura ca ar prefera sa aiba o viata si o mama fericite, decat sa vada zilnic certuri in familie. Raspunsul e numai in tine.
E o situatie grea. Dar crede'ma ca nu cred ca e bine ca, copilul tau sa creasca in certuri. Casatoria si nasterea copilului si cred ca o sa'l schimbe prea mult. Din contra, atunci o sa creada ca are mai multa autoritate in fata ta. Iti spun din propria experienta. Eu am o fetita de 2 anisori si am incercat sa tin relatia cu tatal ei, ca sa aiba mereu un tata langa ea. Insa nu s-a putut si de cand ne'am despartit fetita e mult mai fericita. Sa nu lasi un asemenea om sa-ti distruga viata. Bafta!
Va multumesc la toti pentru raspunsuri chiar daca sunt diferite. Raspunsurile voastre parca imi da mai multa incredere in propriile forte. Vad ca am vorbit cu el si i-am spus totul asa cum este, de exemplu ca daca nu ar avea copil as mai ceda in fata lui dar faptul ca are si nu ma stimeaza nu am de gind sa rabd toate mofturile lui. I-am mai spus ca nu facem nici un fel de nunta si ca ne despartim daca nu isi schimba atitudinea fata de mine. S-a blocat pur si simplu. Peste putin timp si-a cerut iertare apoi mi-a spus ca nu vrea sa ma piarda. Nici nu stiu ce sa mai cred...
Cineva! întreabă: