| supernatural2011 a întrebat:

Ma scuzati ca postez acest lucru aici, pe TPU, dar nu am cui sa ma descarc.Nu imi vine sa cred cat de insensibili, jegosi, hoti, fara bun simt si obsedati pot fii unii.Am un cont pe metin2 si am bagat 300 lei in el, l-am crescut cu bucurie, din pasiune, si o obsedata a creat un fel de program care afla parola, si contul meu a fost spart, mi-a furat absolut tot, am ramas doar cu cele 600 JD.Deci,daca jucati metin2.RO,server Leonis, si o anumita "pvpbuff", level 51, va propune sa ii dati ID-ul de messenger, sa nu faceti aceasta prostie, este o (sau un) hacker.Va rog sa nu ma insultati, pur si simplu sunt distrus cand ma gandesc ca am bagat atatia bani in el degeaba.
P. S. Contul il vand, cine este interesat sa imi dea un Mesaj.
La revedere.

Răspuns Câştigător
| Robbe a răspuns:

Salut. Si eu am avut aceeasi teapa, cont bun, iteme bune si multe milioane... Mi-o trebuit mie fishbot happy Si un hacker m-o vazut si i-am dat id. M-o ajutat cu fishbotu dar din pacate era un keylogger (eu nu stiam de chestia asta inainte sa-l iau) si mi-a spart contul si mi-a luat tot... Deci m-am enervat si am injurat de s-o speriat si cainele meu care este langa mine laughing Am lovit tot. am innebunit. Si de asta m-am lasat si de metin si de tot. Ca mi-a distrus viata
Bafta si iti recomand sa faci si tu ca minewinking

2 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

...omule.dar si tu bagi 300 de lei intr-un joc?
aia e o hoata ordinara...dar tot mi se pare o tampenie sa bagi atatia bani intr-un joc...

| supernatural2011 explică:

@Apache.am bagat cate 100 lei la 3 luni.Inainte nu mi s-a parut o tampenie, dar acum si mie mi se pare.
@Robbe.Nu ma bucur deloc sa vad ca mai sunt victime ale acestor idioti fara prieteni. Sfatul ti l-as lua in considerare dar sunt multi prieteni de-ai mei care,daca nu mai intru eu pe cont, nu mai intra nici ei, ciudat.Ma rog, multumesc pentru consolare.