Pentru ca e un influencer ok, promoveaza niste valori de larg interes.
Trist este ca unii adulti urmaresc persoane precum Diana Iapulovici Sosoaca, care vorbeste cu scuipat si se pisa pe orice evolutie timida ar fi avut Romania in ultimii 30 de ani. Aia e o problema reala, nu maimutareala cinstita a unui artist.
E f simplu de ce, prostii se hranesc cu a vedea luxul altora, nu conteaza ca vezi si in jur, si la TV, mai vede si pe asta.
Asta este.
Pentru că nu pot să își pună mintea la contribuție urmăritorii pentru a vedea ceva constructiv, educativ, inteligent. Pe scurt, nu îi duce capul pentru mai mult.
Au de toate dar au sufletul gol, nu au ajutat in viata lor un om la nevoie, tot ce fac ei este in fata camerei.
Si taranul asta la fel ca si alti melteni nu a avut totdeauna bani, sa traiasca youtubeul si reclamele ca de acolo s-au ridicat toti taranoii
Si fetele care fac prostitutie sau videochat au bani, dar asta nu inseamna ca au caracter!
Unii castiga bani dar nu castiga onoare!
De ce se uita unii la asa ceva, de retardati ce sunt, cu IQ scazut, decat sa ma uit la astia prefer sa vad un serial sau sa citesc (rar ce-i drept) o carte
Genratiile astea de copiii semi-analfabeti nascuti cu tableta in mana inca de la gradinita numai sunt o generatie inteligenta in ciuda vremurilor dezvoltate in care s-au nascut...peste tot troneaza materiaslismul dus la nivel de virtute iar unii se imbogatesc cu mintea si saracesc cu privirea dupa cum spune si o vorba din batrani...cei care se imbogatesc cu mintea sunt cei care urmaresc si fac burta mare la toti sclavetii care s-au ajuns acum mari "vedete"
Cam ai dreptate omule, pana la urma majoritatea din audeinta lui e formata din pustani. Cum a zis si mai sus, nu vor chestii interesante si complicate sa auda, ca de alea sunt satui de la scoala
E chiar trist. Ala sparge milioane in tari straine in timp ce altii se uita el cum face asta.
Mai e unu ''imi place sa mananc '' care tot asa mananca in fata camerei pe Youtube si face o gramada de bani din chestia asta.
Omul ala are o viata buna cu care sa se lafaie pe internet fiindca sunt milioane de prosti care se uita la el cum se lafaie pe internet cu viata lui buna. E un cerc vicios aici. Fara aia care se uita la el, nu ar avea nici el ce sa arate...
Tocmai de aia are asa multi urmaritori ca nu face chestii complicate, face chestii ce tin de distractie. Nu vrea nimeni sa vada dmineata la 8 cand posteaza el o lectie de fizica, la fel cum nici 50% din urmaritorii lui fiind copii nu mai vor lectii si pe Youtube ca le ajunge la scoala.
Si eu ii urmaresc video-urile legate de case si masini... si din cele legate de constructia de case chiar m-au interesat unele detalii.
Pai si nu te saturi la un moment dat de toate chestiile astea? Asta ma uimeste pe mine la oameni, chiar si la copii. Te uiti odata, de 2 ori, de 3 ori, dar la un moment dat chestiile astea devin banale frate
Apropo,ce ai invatat de la el, ai pus in aplicare? Ti-a adus ceva schimbari in viata lectiile lui despre case si masini?
Pai nu ma uit la toate in niciun caz. La fel cum nu se uita nici subscriberii lui la toate, ca are 2 mil de subscriberi si are in medie 200k views pe video. Deci nu toata lumea se uita mereu la aceleasi si aceleasi chestii la el. Eu spre exemplu nu am vazut niciun video a lui cu si despre mancare.
Si da, o firma specializata pe oglinzi si geamuri de care am auzit in video urile lui chiar am recomandat-o unui prieten care isi construieste o casa si a cumparat de la ei, si eu personal am folosit niste produse pentru ingrijirea cauciucurilor prezentate de el intr-un video mai de mult.
Plus la video-urile cu masini ma uita ca ma pasioneaza domeniul si atat, nu e nevoie sa invat ceva de acolo.
Sunt geniale raspunsurile tale la intrebarea ta.
Toti sunt mari filosofi si oameni de cultura pe aici, loool, unul nu se uita pe Youtube sau pe mai stiu eu ce influncer. Niciunul nu stie ce e ala Youtube, toti citesc carti sau se uita doar la documentare despre fizica nucleara. Pun pariu ca s-au uitat toti e Youtube dupa ce au inchis TPU.
Eu nu te fac prost, eu doar ma intreb de ce unii se uita la chestiile astea. Cu multe raspunsuri nu sunt de acord, nu e ok sa jicnim
Pe cine am jignit eu bre?
Nu vezi ca sunt singurul din raspunsurile astea care a si recunoscut ca se uita? Restul toti mari filosofi, nu se uita, nu deschid Youtube dat toti stiu despre cine e vorba si ce prezinta in video-uri. Asta inseamna ca am jignit pe careva?
Ma refeream la raspunsurile lor, nu la ale tale.
RAY întreabă: