Nu stiu, eu nu fac sala, ti-am zis si eu cam ce am citit pe net, ca citesc ca un nebun pe net pentru. ca sunt pasionat de sport si de sanatate. Dar am auzit ca nu e bine sa faci sala in fiecare zi..nu stiu.fa-ti si tu un porgram de ex : 1 zi da 1 nu 1 zi da 1 nu si tot asa..sau cauta pe net.
Depinde si de sala. Eu de exemplu cand am fost, am discutat ce vreau sa imbunatatesc la corp, ce parti vreau sa subtiez si daca este nevoie de un regim special. Antrenorul iti va recomanda exercitiile si aparatele cele mai bune pentru partile la care vrei sa lucrezi, dar asta nu inseamna ca nu poti lucra si la altele.
Daca nu ai antrenor, poti incepe prin a alerga pe banda de la viteza cea mai mica (de plimbare) pana la cat poti rezista. Si bicicleta este buna, dar si stepper-ul. Eu cu astea te-as sfatui sa incepi.
Bafta si sper ca ti-am fost de folos!
In primul rand nu mai fi stresat. In al doilea rand, vorba lu' littleblackgirl, ar trebui sa discuti cu un antrenor despre corpul tau. Si, n-ar fi rau daca ai avea propriul tau anterior, pentru. o scurta perioada in care vei invata cum sa faci corect exercitiile etc. Alta chestie, alimentatia : va trebui sa ajungi sa-ti cunosti corpul.ce sa mananci/ce sa nu mananci. Si somnul e important : 8 ore sa dormi noaptea. P.S : Lucreaza tot corpul, ca brate mari cu spate mare si picioare subtiri sau mai stiu eu ce nu da bine. Succes!
Aha...eu vreau sa lucrez bratele(bicepsul si tricepsul), pieptul, si spatele... picioarele nu prea ma intereseaza.Cam de cate ori crezi ca ar trebui sa ma duc la sala pe saptamana? eu ma gandeam sa ma duc 2 zile, si una sa stau..si tot asa (am auzit la un prieten asta, care face si el sala).
Nu stiu, eu nu fac sala, ti-am zis si eu cam ce am citit pe net, ca citesc ca un nebun pe net pentru. ca sunt pasionat de sport si de sanatate. Dar am auzit ca nu e bine sa faci sala in fiecare zi..nu stiu.fa-ti si tu un porgram de ex : 1 zi da 1 nu 1 zi da 1 nu si tot asa..sau cauta pe net.
Adrian1331 întreabă: