| radwoo24 a întrebat:

Maine(sambata, 26 martie 2011) este Ziua Pamantului (Earth Hour) intre orele 20.30 - 21.30. Ce va propuneti sa faceti pentru a salva Pamantul, macar pentru o ora?

Răspuns Câştigător
| Amy a răspuns:

Eu chiar o sa incerc sa particip la Ora Pamantului, dar nu cred ca o sa pot din cauza familiei angry
se stie ca romanii sunt codasi in ceea ce priveste actiuni ecologice, caritabile, etc.sunt niste lenesi si indiferenti. nu sunt mandra ca sunt romanca! nici 0, 001% romani nu o sa participe la Ora Pamantului.vai de noi!

30 răspunsuri:
| push2gl a răspuns:

Sa scapam de guvernantii astia

| TeooTeo a răspuns:

As stinge luminaa love struck
pentru ca asta se face :p
byelove struck

| AnaisC a răspuns:

Sa-i opresca cineva pe aia fara tarate in cap sa asculte menele, house etc...am scapa naibii de poluarea fonica.
Let's fight for real MUSIC!
www.WarAndRiot.blogspot.com

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Inchid electronicele! Am plantat flori...Eh, ce sa fac si eu? big grin

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Sincer,stii ce`as vrea sa fac?! mi-as lua o vaca si as zbura pe Marte, sau oriunde sa vad cum e Pamantul! Dar stii ce, eu fac asta doar de`a calari vaca si de a simti cum e! Daca face MUU! e de bine!
Numai vacaieli sa ai!

te-am vacait:*

| jolidon a răspuns:

Mama nu a vrut sa stingem lumina dar am renuntat sa mai dau drumu la pcbig grin si ne-am uitat la oana zavoranu pe otv. laughing)

| Diiiiaaaa a răspuns:

Eu voi incerca

| Dootzy a răspuns:

Mai,pe 22 aprilie este.

| BruneTTe a răspuns:

Clar! E si meci azi si e si "Romanii au talent" laughing Deci. laughing

| GoodIntentions a răspuns:

E ora pamantului nu ziua.

| Tokha a răspuns:

Buna eu la acea ora eram pe afara la 8-30 si am vrut sa plec acasa, dar am mai stat vreo 5 min si i-am sunat pe parinti sa-i spun sa stinga luminile...si cand am ajuns acasa toate luminile aprins I don't want to see si am stins tot si le-am explicat alor mei dc am facut asta.

| radwoo24 explică:

Sa zicem ca o sa se faca o fotografie a Europei din spatiu... cred ca numai Romania se va vedea cu luminitele aprinse laughing pe harta Europei

| Ralucca a răspuns:

Eu opresc curentul de cativa ani. A devenit deja o mica " traditie ", plus ca, mie imi si place laughing.

| DJRapT0r a răspuns:

Eu toata zioa o sa strang gunoil fac curat spal unde florile.etc. Asa ar trebui sa faci si tu sa fii un om civilizat.

| IchHabeKeineName a răspuns:

Ma plimb pe strada, ma rog, cu cateva ore mai devreme mi.am tinut ziua de nastere asa ca, eu nu am consumat curentoh go on, am consumat energie, vai ce Eco sunt laughing)

| fCD a răspuns:

@vikloth cel mai bun punct de vedere laughing

| noob a răspuns:

Sa mancam pamant

| Crissuu a răspuns:

Stiam ca pe 22 aprilie este ziua planetei pamant...
adica asa e in calendarlaughing

| Jacob27 a răspuns:

As incerca da nu pot din cauza familiei. Baftacelor ce o vor tine

| vikloth a răspuns:

Ba sunteti nebuni de la 8:30 incepe meciuhee hee))

| OurGeneration a răspuns:

Ba da, eu nu provin din Romania asa ca voi stinge toate luminiletongue

| IovanutAlin a răspuns:

Ce fac in fiecare an cu prieteni mei laughing stingem tooot ce'i electronic(nu lasam nimic in priza ) si stam doar cu lanterna big grin fundawinking

| kito_2036 a răspuns:

. stingeti lumina pe o ora. si rugati pe toti sa faca asta... kit mai multi. va fi un mare folos

| υℓqυισяяαЧєѕραɗα a răspuns:

Ce vb ma la 20:30 ii meciu ce stii tu laughing fac ceva p pamant mai bine ma uit cu popcornu in mana la meci si cu doza de bere langa laughing

| Chocolate_8650 a răspuns:

Am uitat de ora pamantului...

| DexeN a răspuns:

Sa-mi pun chiloti pe cap si un cearceaf pe spate prins de gat ca superman rolling on the floorsi iau un USP (un pistol) ca tata e politist, si dupa aia hai sa-mi impachetez lucrurile mele si ma duc cu avionu pe juntupiter ))

| SeOriginal a răspuns:

Ora pamantului= economie la curent devil

| mirela_6780 a răspuns:

Sa inchid lumina din toata casa in acea ora happy