Buna!
Mda si eu am suferit de parerile oribile la adresa mea, despre cum eram barfita (chiar si de fata cu mine), da pe un alt motiv.Ma scuzi da n-ai putut sa te duci intr-un liceu in care nu-s prosti in masa mare? Daca alea-s poze cu tine...nu vad nici-un monstru si nici macar nu esti gras.Te duci fuguta la director si-i spui tot cu lux de amanunte(poate asa se va sfarsi cosmarul) si daca nu muta-te in alt liceu ca situatia asta nu-i fericita.
Inca ceva daca tu te consideri un nimeni, o persoana prea monstru ca sa-si arate fata, cum te astepti ca altii sa nu te considere asa? Schimba-ti perceptia despre tine, pentru ca stiu cat de urat este sa-ti urasti propria persoana.
Vrei sa mai povestesti? Ai nevoie de un umar, spune-mi si te voi asculta.
O zi buna!
Daca tu chiar crezi ce spui, si nu doar ai incercat sa iti cauti laudatori, ai sigur o problema! Cred ca ai nevoie de ajutor specializat, insa eu nu cred ceea ce ai scris.
Nu vad nimic anormal la tine.Ti-am vazut si pozele.Din felul cum scrii esti destul de inteligent.Parerea mea este ca totul se intampla in mintea ta.Te subapreciezi.Colegii tai o fac si din invidie.
Ma asteptam sa fie chiar ceva in neregula cu aspectul fetei tale inainte sa ma uit la poze, dar dupa parerea mea chiar nu e. Am trecut si eu prin niste situatii similare in scoala generala si in liceu, insa a fost mult mai putin grav. Mi-am vazut de treaba si am asteptat sa treaca perioada. Probabil ai invatat deja sa ignori comentariile celorlalti. Pe langa asta ai putea sa gasesti cateva subiecte sau hobby-uri de care sa te ocupi, intre timp. Chiar nu conteaza perioada liceului, de fapt. Probabil vei ramane cu o stima de sine foarte diminuata, dar se poate rezolva, apoi. O sa vezi ca dupa ce se termina vei fi lasat in pace apropae complet si vei scapa de jigniri. In orice caz, parerea mea e ca nu e nimic in neregula cu tine.
Schimba liceul si in noul liceu in care mergi, daca cineva incearca sa reia glumele proaste, taie-i repede firul.E bine sa fim fermi cu oamenii, mai ales atunci cand incearca sa ne faca sa ne simtim inferiori (daca ii dau de inteles omului din fata mea ca NU va avea cum sa faca asta cu mine, se va opri sau cel putin va fi descurajat).Si mergi la un psiholog (nu e deloc ceva aiurea, e foarte firesc ca un om cand are probleme sa ia in calcul mersul la psiholog), ar putea sa te ajute psihoterapia.Mult succes!
Salut! Am citit ce ai scris mai sus si mi se pare ca te subapreciezi...nu esti atat de urat incat sa nu se poata sta langa tine, si esti slab nu gras cum ai scris mai sus (daca tu esti gras eu inseamna ca sunt obez) ).In concluzie nu asculta ce spun alti despre tine iar cat despre abuzurile verbale si fizice ar trebui sa mergi la director si sa-i spui ce patesti de la colegi tai de liceu. Daca doresti ma poti adauga la prieteni sa vorbim.
P.S. Daca ai ii poti spune surori sau mamei sa te penseze daca tise pare ca ai sprancenele ''paroase''
Multa sanatate si nu mai asculta la ce zice lumea tu sa fii sanatos