Si nu te dor piciorușele? Un masaj?
Destul de des.La noi in oras preturile sunt rezonabile si distantele sunt mai mici decat in capitala.
si aici te gasesc. )
O sa ma gasesti in majoritatea
Ia raspunde-mi la ultima intrebare pusa de mine. E acolo la profilul meu. Daca vrei. Chiar as vrea sa vad parerea ta
Pai e normal daca as avea destui bani numai cu taxiul as umbla e cu mult mai rapid decit autobuzul si mai comod.Dar cine are atitia bani? Asa merg cu taxiul doar in stari de urgenta sau cind nu circula autobuzul si sunt obosita sa vin 45 de minute pe jos.
Salut!
Eu calatoresc doar cu masina personala in interes de serviciu si tot cu masina sau pe jos (ador plimbarile) in timpul liber.
Cand masina mea ajunge in service, fie imprumut masina de la un membru al familiei sau de la un prieten, care nu are nevoie de masina in acel interval orar, fie apelez la un taxi.
Metrou nu exista in Iasi si nici cand am fost prin Bucuresti nu am avut curiozitatea sa calatoresc vreodata, cu autobuzul nu am mers niciodata, cu tramvaiul doar de vreo doua ori, din curiozitate/amuzament. Am avut masina in casa, de cand m-am nascut si mergeam in vacante, la plimbare, cofetarie, film etc cu ai mei cu masina, la gradinita ma duceau ei cu masina, la fel si in clasele primare, iar gimnaziul si liceul le-am facut intr-o scoala foarte apropiata de blocul in care locuiam atunci, la mai putin de 10 minute de mers pe jos. La facultate, in primul an, mi-am luat deja permis de conducere si masina personala, asa ca nu aveam nevoie de transport in comun.
Am mers, insa, de multe ori, in afara localitatii, cu autocarul, in excursii cu scoala si mi-a placut destul de mult (am si avut noroc de autocare noi si calitative).
Nu folosesc aproape niciodată taxiul. De obicei mijloacele de transport în comun, și mersul pe jos.
Salut! Locuiesc intr-un municipiu mai mic.Serviciul este la 5 minute de mers pe jos.Asta este mijlocul de transport cel mai folosit, rar masina.
De obicei cu masina mea...altadata cu metroul pentru ca ajung mai repede, si costa mai putin...nu iau taxiul pentru ca de ex de la mine pana in Unirii imi ia in jur de 40 de lei
Uite exemple pro si contra:
Taxi:
Pro:
-Rapid.
-Sigur.
Contra:
-Taximetristii care isi insala clientii!
Metroul:
Pro:
-Rapid.
-Foarte putin probabil sa faci accident!
-Sigur.
Contra:
-Inghesuiala(chiar daca n-am calatorit) deoarece pot intra foarte multe persoane.
P.S:Nu e cine stie ce diferenta!
Eu, fiind copil, nu-mi permit sa platesc un transport cu taxiul. Pana acum am mers numai cu masina, cu trotineta, cu bicicleta si cu maxi-taxi.
alex123420029867866 întreabă:
anonim_4396 întreabă: