Renunță la ideea asta. Lasă-le bucuria de a te felicita, dacă o pot face, chiar și virtual! Adevărații prieteni sunt cei care te sprijină, fie și moral, când ai nevoie. Adevărații prieteni îi simți, nu-i cazul să-i supui acestei probe. Pentru că nu toți au un 'memorator' bun, deci nu-i o idee bună să-i pui la zid, dacă au uitat. Nimeni nu stă cu calendarul în față, numărând zilele până la aniversarea cuiva. Pot omite, fără să intenționeze asta.
Când iubești pe cineva, într-adevăr, nu uiți. Fiindcă abia aștepți să vă bucurați împreună de emoțiile acelei zile deosebite. Însă, nu poți avea aceleași pretenții de la colegii de școală/job, ori de la prietenii îndepărtați.
Imaginează-ți că un rival/dușman ți-a reținut data de naștere. Îl incluzi în rândul prietenilor, pentru simplul fapt că a reținut ziua aniversării tale? Ohh, să știi că și urări superficiale au existat dintotdeauna. Dar asta nu i-a transformat pe autorii lor în prieteni adevărați.
Multumesc de sfat. M-am gandit la ce mi-ai spus si la fel si altii. Renunt la acesta idee. O zi frumoasa sa ai!
Ziua de nastere este un lucru important.Dar citeodata se uita nu pentru ca cineva nu tine la tine.De exemplu eu tin foarte mult la o colega si ieri a avut ziua.Dar am uitat pur si simplu, nu pentru ca nu tin la ea si nu o apreciez ci pentru ca am avut foarte mult de lucru si au intervenit multe lucruri neprevazute in viata mea care m-au facut sa uit acest lucru.Bine ca cineva mi-a adus aminte, mi-ar fi parut foarte rau sa nu o felicit.
Nu inseamna asta.
Pur si simplu mi se intampla sa uit ziua de nastere a persoanelor importante daca nu o scriu undeva.
Ce, daca iti sunt prieten o viata si uit ca e ziua ta, gata, nu sunt prieten adevarat?
Nu, cum ai zis si tu, piersoanele care tin cu adevarat la tine te vor suna si te vor felicita pe telefon. Restul iti for posta la mutli ani pe Facebook.