| user0010 a întrebat:

Salut. Mi-am reamintit de o situație de acum o săptămână, iar treaba stă în felul următor:
Într-o zi vorbeam cu cineva la telefon, mergeam pe stradă, păream puțin încordat, dar asta pentru că eram cam grăbit, în fine. Mergând, dau de niște fete, erau 3, stăteau pe o bancă, am trecut pe lângă ele, nici nu m-am uitat, dar aud la un moment dat una care strigă: aliooo. laughing, iar restul au început să râdă, dar nu în hohote. Ce credeți, le plăcea de mine sau făceau mișto? Eu cred că a doua variantă

5 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Faceau misto de tine, din pacate. Asa au impresia ca sunt cool, facand misto de cineva atunci caand se afla intr-un grup.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și una și alta.

| Nirvanaaa a răspuns:

Pare a fi a doua variantă, aveau chef de un mișto.

| Z10fortza a răspuns:

Eu aș merge pe prima variantă, un fel de "alooo pe noi nu ne bagi în seamă?" formulată nici ca o bâză nici ca un avans, doar să vadă cum reacționezi. Și cea mai proastă replică pe care ai putea să o dai este să treci mai departe cu insecurități că ești luat la mișto sau să întrebi "ce aveți cu mine?". Chiar dacă ar fi prima sau a doua variantă mai bine te întorci și răspunzi "apelului" cu tupeu și, eventual, te bagi în vorbă cu ele, cine știe. E deja clișeic că fetele care găsesc un băiat ok dar "speriat de bombe" folosesc schema asta. Poate sunt de la aceeași școală cu tine, ele te-au văzut dar tu nu le-ai văzut pe ele, cred asta despre tine și asta era șansa ta

Sau poate voiau doar să te atenționeze că ai șiretul desfăcut.

| user0010 explică (pentru Z10fortza):

Șiretul oricum nu-l aveam desfăcut, chestia e că nu aveam timp să stau de vorbă cu ele. Trebuie să fac niște copii urgent și aveam de prins și autobuzul. Nu mai contează.