Nu știu dacă e vina vânzătoarei, care s-a grăbit să scaneze marfa următorului client, punându-i produsele lângă ale tale, ori a fost vina ta că nu te-ai grăbit să îți pui produsele mai repede în sacoșe.
Altădată, să plătești marfa abia după ce îți pui cumpărăturile în coșul de cumpărături sau în sacoșă, după caz. Asta, pentru a nu da ocazia vânzătoarei de a așeza automat marfa următorului client lângă marfa ta. Și astfel, să se creeze confuzie. Uneori, rapiditatea cu care se desfășoară totul la casele de marcat, e sinonimă cu "hai' să luăm pe apucate, tot ce nimerim și ne prefacem că nu știm". ))
PS. În general, fiecare om știe ce își alege de pe raft! Dacă erau două femei, poate că una nu a știut ce și-a ales cealaltă și au făcut laolaltă cumpărăturile. Nu-i exclus. Poate mai și păcătuim, dacă acuzăm pe nedrept, fără să știm adevărul. ))
Fă așa cum ți-am zis: plătești marfa abia după ce o asiguri în sacoșă. Și nu te mai gândi la ce s-a întâmplat. A trecut!
Nu ți-a furat nimeni nimic, copile. Ce ai pățit de nu crezi în oameni? L-a luat din greșeală. Crezi că s-a trezit de dimineață cu gândul "Azi fur un deodorant"? Calm.
Un copil ceva mai mare ca tine
Păţiș și eu ceva de genul. Facusem cumpăraturile cu mama ( aveam sacosa d-aia din material cu firma supermarket-ului ) si trecusem si prin piata. Maica-mea m-a lasat sa "pazesc" sacosa cat ea cumpara zarzavat ( bineinteles ca am inceput sa butonez telefonul ) si dintr-o data vad o mana care prinde sacosa mea si am luat-o instant la intrebari pe tanti " Ce faceti? " tralala, i-am explicat ca e sacosa mea, si-a dat seama dupa ca le-a confundat ca avea si ea la fel si am inceput sa radem pe tema asta si mi-a povestit ca in mintea ei era ceva de genul " Ce dracu'?! Asta nu ma lasa sa-mi iau cumparaturile?" cand am luat-o la intrebari.
Interesant. asta fiindca semanau, dar in cazul meu. doar eu cumparasem acel deodorant si cred ca l-au luat intentionat, desi pareau modeste si poate si pocaite.
Da, dar mi s-a parut dubios, pe moment, ca fix pe aia care era langa mine voia s-o ia.
Dracu' stie daca erau cu capul in alt sistem planetar sau chiar au vrut sa te scuteasca de niste bani, faptul e consumat
Facea doar 7 lei si ceva si era si in raft, nu inteleg acest gest. Am mai intrebat pe cineva si a zis ca au incercat sa se bage in seama, dar nu a functionat.
Sanatate, bucurii si caramele la copii? Ce mai conteaza acum ce au vrut, te focusezi prea mult pe ce a fost. :3
Ai dreptate. privesc prea mult in trecut, nu am cum sa stiu ce au gandit ele atunci sau ea, care a fost cu initiativa. Multe lucruri ciudate in lumea asta
Anonymus100 întreabă: