A fost numai o concidentaSe mai intampla si asta Am patit si eu asaDeci stai linistita.Nu e nimic paranormal Mama ta nu te-a intrebat asta pentru ca poate nu s-a gandit si prietena ta poate ca simtea nevoia sa stea pe banca asa cum vroiai si u
Mai nu mai fiti rai cu fata A intrebat si ea din curiozitate.
Ce mi-a placut raspunsul lui HepHap:)))
Ma...eu cred ca sunt coincidente...si mie mi s`a intamplat de mai multe ori sa imi zic ceva in gand si sa fie asa...uite...de exemplu la meciul de acum cateva zile am zis ca scorul va fi 2-2[steaua-cfr].si asa a fost:))...am si primit o fundita pentru asta :> :))
http://www.TPU.ro/......za-steaua/
:D: ))
Nu e o coincidenta, e pe bune! Si eu pot sa controlez oamenii cu gandul! Chiar azi dimineata imi repetam in gand: "bobo va posta azi o intrebare aiurea pe TPU!"..."bobo va posta azi pe TPU!"...
Paih daca nu o fi o coicidenta...incearca sa o folosesti in foloseul tau
cand esti la scoala " va asculta pe x in locul meu.Va asculta pe x."
sau cand esti ep strda: " cumpara-mi o punga de seminte, cumpara-mi o punga de seminte "
xoxo., mary
Mmmm.....sigur e doar o coincidenta deoarece poate mama ta a uitat sa te intrebe acest lucru si daca tu erai obosit/a si vroiai sa te asezi probabil si prietena ta vroia acest lucru.
Nu vreau sa-ti spulber sperantele dar nu ai puteri paranormale
Pure coincidente Sau du-te la un expert, sau incearca chestii din astea care nu ar putea fi coincidente
LisaJulie întreabă: