| Doarunaltutilizator a întrebat:

Salut.
Mie de obicei imi place sa stiu, sa cunosc lucruri noi asta acasa, dar la scoala cand preda un profesor e total diferit, acolo te plictisesti cand profu de mate sau romana iti explica niste lucruri. La romana nu inteleg din prima, iar la mate deloc, nici nu explica ca lumea profu meu de mate sau profa de romana, de fapt, ei nici nu-s interesati sa te invete ceva. Daca nu stii ce sa faci la tabla la mate, iti da 3 sau 4 si te pune la loc si la romana daca nu iti scrii tema, iei 3 sau 2 chiar, sau esti pedepsit sa nu iesi o saptamana din banca pe durata orelor. Eu sincer cred ca din toti profesorii de mate sau romana clasa mea ii are tocmai pe cei mai....profesori mie cam jena sa spun ce cred despre ei in rest toti profesorii mi se par in regula la celelalte materii... pricepi ceva.
Eu personal cred ca unele lucruri pe care le inveti la mate mi se par inutile, inveti acolo mult mai mult decat e cazul sa stii adica nu o sa ma intrebe pe mine pe strada unul despre Teorema lui Pitagora sau Ciurul lui Eratosten sau Suma lui Gauss sau Teorema lui Thales.
Si la romana e la fel mai mult la gramatica la literatura mai inveti lucruri folositoare despre poetii si autorii romani ce fel de poezii sau povesti au scris si ti se dezvolta limbajul si imaginatia nu cred ca o sa ma intrebe unul despre Propozitia circumstantiala concesiva sau despre cea de mod, directa sau indirecta inveti mai mult decat e cazul.

Asa este si la voi? Fiti sinceri.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Este normal sa nu vezi informatile de la scoala la fel de interesante ca cele pe care le gasesti acasa deoarece sistemul de invatamant din Romania este foarte prost facut si totul este prezentat intr-o maniera extrem de plictisitoare, dupa schema tocit-ascultat/test-nota. Sa nu mai zic ca majoritatea profesilor vin fara absolut niciun chef la ore si prezinta totul intr-o maniera total neatractiva. De aia eu mai degraba incurajez sa-ti formezi singura cultura generala acasa decat la scoala. Nu zic sa nu fii atenta, doar sa nu-ti faci griji daca personal nu reti/intelegi mare lucru pentru ca nu esti singura.

3 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Nu.
La mine profesorii (unii) sunt foarte de treaba.
Gandeste-te ca semestrul asta toate notele mele sunt de 9 si 10. Nici 8 nu am. Inca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti care zic "nu" is spalati pe creier.Tot sistemul educational e varza, inveti ce nu ai nevoie, si ce nu folosesti in viata ta.70% din materie e asa, cel putin.Asa e frate, nu ca asa cred eu.N am citit decat cateva randuri din ce ai scris, nu stiu daca am inteles exact, da ma rog.

| MysteriousCat a răspuns:

In cazul meu eu sunt cea care nu invata.Toti profesorii predau bine si sunt de treaba...Nu am de ce sa ma plang. Cele mai mari probleme le am la fizica si matematica.