Este normal sa nu vezi informatile de la scoala la fel de interesante ca cele pe care le gasesti acasa deoarece sistemul de invatamant din Romania este foarte prost facut si totul este prezentat intr-o maniera extrem de plictisitoare, dupa schema tocit-ascultat/test-nota. Sa nu mai zic ca majoritatea profesilor vin fara absolut niciun chef la ore si prezinta totul intr-o maniera total neatractiva. De aia eu mai degraba incurajez sa-ti formezi singura cultura generala acasa decat la scoala. Nu zic sa nu fii atenta, doar sa nu-ti faci griji daca personal nu reti/intelegi mare lucru pentru ca nu esti singura.
Nu.
La mine profesorii (unii) sunt foarte de treaba.
Gandeste-te ca semestrul asta toate notele mele sunt de 9 si 10. Nici 8 nu am. Inca.
Toti care zic "nu" is spalati pe creier.Tot sistemul educational e varza, inveti ce nu ai nevoie, si ce nu folosesti in viata ta.70% din materie e asa, cel putin.Asa e frate, nu ca asa cred eu.N am citit decat cateva randuri din ce ai scris, nu stiu daca am inteles exact, da ma rog.
In cazul meu eu sunt cea care nu invata.Toti profesorii predau bine si sunt de treaba...Nu am de ce sa ma plang. Cele mai mari probleme le am la fizica si matematica.