anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, nu de mult s-a ivit o problema de mine. Acum exact o zi am iesit cu prietenii in oras, iar unul dintre ei avea marfa (droguri) la el. M-a cemat cu el, am zis ca ma duc, nu mi se poate intampla nimic. Avea un fel de poza decupata, a zis ca se gaseste doar in Cluj si ca are efecte ca si legalele. Am tras 4 fumuri bune, m-a prins repede si in jur de 40 de minute a tinut efectul de tot, am avut greturi, ingrosarea vocii, batai rapizi ale inimii, panica etc... Asta a fost prima data in care am tras asa ceva, nici nu sunt fumator. Mi se poate intampla ceva pe viitor?

Răspuns Câştigător
| Porcusorul a răspuns:

Nu cred ca vor fi urmari. Insa cu o singura conditie: sa nu mai consumi droguri. Drogurile nu sunt ilegale pentru ca s-ar umple lumea de zambareti pe strada, ci pentru ca distrug psihicul si fizicul. Te sfatuiesc sa te feresti pe viitor de orice substanta ilegala. Risti prea mult.

4 răspunsuri:
| 0Andrew0 a răspuns:

Atata timp cat ai incercat nu ti se v-a intampla nimic.

| R0R0 a răspuns:

Nu prea cred. Dar sa nu mai faci asta

| Jijell a răspuns:

E probabil vorba tot de una din substantele sintetice care a fost "legala" acum cativa ani.

Daca vrei sa fumezi, fumeaza ceva natural. Mai bine stai departe de astfel de anturaje.

Nu exista efecte pe termen lung daca doar ai tras cateva fumuri, insa au fost cazuri in care de la primul consum s-au declansat stari psihotice in unii indivizi. Au existat chiar si decese. Am avut personal o experienta foarte neplacuta cu un astfel de drog acum cativa ani, nu recomand nimanui sa fumeze asa ceva. Aceste droguri sintetice, "legale", create cu singurul scop de a fenta legea substantelor interzise, sunt studiate foarte putin si pot fi extrem de periculoase. Toate vin din China - va cam inchipuiti cat de mult le pasa de calitatea produsului.

Niciodata sa nu mai iei o substanta daca nu stii exact ce este si ce efect are, valabil la orice, chiar si la o pastila de tuse sau de raceala.

| HepatitaC a răspuns:

Multumesc tuturor, toti m-ati ajutat, nu voi mai repeta aceasta experienta. Si da, era vorba de legale care nu sunt descoperite inca, sotul surorii prietenului meu e dealer si el a facut primul rost de asemenea "poze", politia nu are ce sa-ti faca daca te prinde cu asa ceva.