| ShineMe a întrebat:

Salut.Nu se poate sa facem ceva sa scapam de anonimii acestia care pun intrebari la nimereala din lipsa de ocupatie? Sa nu mai avem persoane care pun intrebari de genu "Am facut sex e de bine sau de rau?" si multe alte intrebari stupide.De ce nu se respecta regulamentul? Nu ar trebui sa sa aplice o regula ca cei fara cont sa nu poata pune intrebari? Ca foarte multi anonimi pun intrebari care par serioase da cand au 12 ani cand sunt casatoriti cand sunt clasa a 10-a cand nu mai stiu ce...Deja devine enervant.Sau persoanele care pun intrebari total diferite de categoria in care fac parte.Cum sunt acele persoane care pun intrepari la capitolul "dragoste si sex" si nu au nici o legatura cu asta.Ar trebui facut ceva.Cine ma sustine? Va multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
| kayus a răspuns:

Am vazut o rubrica "contact " admin-ul site-ului nu are nimic de spus? sesizati acolo, pemine numa incomodeaza, doar daca intr-adevar intrebarile par atat de stupide sau raspunsurile, apreciaza ceilalti, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te enervezi ai o problema. A inceput sa ma distreze serios de tot.

| Corina a răspuns:

Ai dreptate in privinta celor care pun intrebari din lipsa de ocupatie. Ar trebui facut ceva in sensul asta. Nu fac altceva decat sa ingreuneze functionarea site-ului. Dar daca este cineva care ar putea lua masuri, atunci, cu siguranta, sunt cei care administreaza site-ul. Deci ar trebui sa ne adresam lor. Si bravo tie, pentru ca ai fost primul care a tras semnalul de alarma in acest sens!

| dynasmile21 a răspuns:

Sunt de aceeasi parere! Pe mine ma enerveaza cei, care posteaza anonim un raspuns stupid, pentru care stiu si ei sigur ca vor primi "stupid", doar pentru ca nu vor sa-si ruineze punctajul sau numai stiu ce. Daca nu ai nimic constructiv de zis sau macar ceva, care are sens atunci mai bine te abti. Mi se pare corect ca cei, care nu au cont sa nu puna intrebari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-i sa stea, n-avem nimic cu ei. Pana la urma au si ei niste nedumeriri, pacat ca si le fac publice.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Din pacate, acesti asa-zisii anonimi sunt, in marea lor majoritate, utilizatori suspendati care profita de lipsa totala de securitate a site-ului in aceasta privinta si astfel, posteaza in continuare.
Ma bucur ca userii inregistrati trebuie sa se logheze de n-spe ori pe zi, dar "suspendatii anonimi" zburda in voie.