Daca ai chef să faci mișto de mine, îți pierzi timpul
Chiar nu vreau, sunt aici să ajut oamenii, pe bune. Am fost votat userul anului de cei pe care i-am ajutat. Nu ai întrebat nimic. Ne-ai lăsat să ghicim noi, ce e în capul tău, ce problemă ai.
Pai nu știu ce să întreb și cum.Am vrut să aflu ce credeți despre ce am scris.Cum e posibil sa pleci de langa o persoana cu care ai vorbit atâtea luni și pe care o consideri un prieten foarte bun, daca nu cel mai bun?
Deci ai dori să înțelegi psihologia acelei persoane. Ce informații ai, pe ce te bazezi? Un comportament în mediul virtual, care este perturbat de natura rece, cool a mediului. Ce faci d-ta în acest caz? Compensezi cu citirea gândurilor partenerului și cu imaginația. Adaugi dela tine așteptări și interpretări cauzale acolo unde ele nu există. Astfel scrii așa. Cum e posibil să pleci de lângă o persoană, etc... Dar acea persoană era lângă tine, sau asta era doar fantasma ta despre relația voastră? Astfel eu îți recomand să meditezi la niște principii, persupoziții NPL. Harta nu este teritoriu. Oamenii nu sunt una cu copportamentul lor. Semnificația comunicării este dată de răspunsul primit. Întreruperea dialogului de către ea, este în sine un răspuns. Reacția d-tale la decizia ei neașteptată de a renunța spune mai mult despre tine, nu despre ea. Nu cunoști motivele ei reale, circumstanțele ei reale, care sunt ele, acolo, concrete. Ai aflat totuși ceva, că este posibil. Ai resurse să depășești situația?
Am vorbit foarte mult timp in ultimele luni.El mă suna de foarte multe ori și după modul cum vorbea chiar mi-a dat de înțeles că suntem prieteni. până când a plecat.De asta zic că nu înțeleg comportamentul lui.Nu știu ce să fac, cum sa trec peste.Nu vreau să mai trag de prietenia asta, m-am umilit prea mult.Dar nici nu vreau sa am regretul că nu am incercat.Nici nu știu ce să fac și cum sa recationez dacă ar veni înapoi peste ceva timp.
Ce Dumnezeu ai scris atât?
Să mă anunțe și pe mine ăla care a citi toată treaba asta până la capata
Din cate am citit eu reiese că nu ești trat ok, in cazul asta e timpul sa te maturizezi și să îți alegi oamenii din jurul tau cu grija
Daca cineva nu da nici muci pe tine, nu te mai deranjea sa ii mai scrii vreo data, pentru că o să pari un fraier disperat...și nu vrei asta, cred
E un pic "prea prietenos" comportamentul tau. Si pare ca treaba asta te afecteaza mai mult decat te-ar afecta pierderea unui prieten. Intelegi ce vreau sa zic?
Poate a simtit si el asta si s-a speriat.
Nu zic neaparat ca asa e. Dar pe mine cu vibe-ul asta m-a lasat postarea ta.
Niciodată n-am avut cine știe ce intenții și mereu am fost sincer cu el.Chiar el a avut niște glume cam deplasate și daca le-ar fi făcut altcineva încheiam de mult orice discuție.
Uzulme. tu ai fost mai mult decât un simplu prieten pentru el cu adevărată el este un nesimțit mai mult nu vreau să-ți spun ce este el cu adevărat tu ești un băiat de nota 10++++++ la câte ai făcut pentru prietena vostră sa fie bine și el ta trata că un nimic stai departe de el oamenii ca el te vor calcă in picioare de fiecare dată și nu le va pasă niciodată de nimic oamenii ca el se gândesc numai la ei numai la fericirea lor niciodată nu o sale pese la cei din jurul lui sau dacă cineva are nevoie de ajutor uite ce suflet și inima bună ai ai înghiți toate rahaturile lui toate nesimțirea lui și cum te trata el ca un câine când tu trăgeai cu adevărat sa fiți prieteni și sa fie bine totul un prieteni și un băiat cu o inima ca ata pe pământul asta este rar sa ști foarte rar și mereu oamenii ca tine vor suferi mult pentru ca dacă faci bine și taci din gura și faci ca totul sa fie bine pentru toți oamenii vor crede ca ești un prost și fraier un om slab niciodată nu-și vor da seama ca tu chiar ești așa cu adevărat vor crede-mă multe despre tine nu mai pune la inima ce-ți face alți de acum in colo și niciodată sa nu mai fi bun și sincer cu adevărat cu oricine lumea în care e aflam inima ta curată și bunătatea sinceritate ta nu-și are loc pe pământul ăsta vei suferi mult rău de tot dacă o să-ți deschizi inima oricui și dai totul din tine pentru oricine știu ca nu poți controla asta și faci ce faci totul din inima ta cu adevărat curată pentru că așa ești cu adevărat nu poți schimba niciodată asta dar măcar deschide ochi puțin si ai sa vezi cine îți vrea binele cu adevărat și tine îți vrea rău cu adevărat ai grija de tine ma bucur cu adevărat ca mai există cu adevărat oamenii ca tine : ) de oamenii falși sa stai departe tine te vor vinde oricând oriunde și pentru orice nu-ți mai deschide niciodată inima la oricine cu adevărat o sa suferi enorm de mult ești prea bun pentru o lume ca asta și nu meriți sa suferi iar ăla nu este un prieteni adevărat stai departe de oamenii falși.