Da. Dupa cum am spus, nu mi-e frica de chestii de genu'. Am pus asta aici, pentru ca sunt foarte curios de ce a fost chestia aia.
Și eu vedeam umbre ciudate la 4 ani noaptea în cameră dar s-au dovedit a fi scaune.
Tine de supranatural ce ai vazut tu.
la tara se intampla astfel de fenomene.
si eu am prins pe un video o silueta neagra care mergea prin curte ziua in amiaza mare.
si am auzit tot felul de povesti de la rude.
una ar mai fi similara cu ce ai vazut tu, mergeau seara/noaptea cu masina pe un camp, au vazut o femeie imbracata in negru cum statea pe spate intinsa, au trecut pe langa ea si cand s-au uitat in spate nu mai era nimic.
Îmi dai și mie video-ul ăla?
Stai ca m-am uitat mai bine pe video si de fapt era un scaun.
Păcat, azi mi-am propus să văd o fantomă.
Dar o fac și fără tine.
E de-ajuns sa te uiti in chiloti.
a fugit ca o tineai degeaba.
Aceleași replici vechi.
Ia un prosop, iar ai ceva alb la gură.
Stiu ca te oftici ca nu e a ta.
nu am nevoie de prosop, ca inghit tot intotdeauna.
mmmmm yummyyy.
Ia niște biscuiți cu crema aia, să nu te strici la stomac.
Mai repede ma stric la stomac cand iti vad poza.
http://imgur.com/9WtWBbm
sursa:
http://www.tpu.ro/......stecat-cu/
Bwahahahahaha, spionul de pe TPU, ai ceva calificare?
Clar sunt spion.
ii vazusem poza de atunci de cand postase intrebarea.
El este oare in poza? La 20 de ani sa arate a hodorog, cam de neimaginat!
"LoveSleep explică (pentru DaisukiFuckingKillYou):
Păi am pus. Ăla sunt eu.
Care e faza?"
pai osanzele ambulante mereu arata mai in varsta.
))))))
Btw, nu esti singurul care mi-a zis ca arata ca un hodorog.
S-a umplut site-ul de hodorogi, peste tot dau de hodorogi pe acest mirific internet. E ceva in aer care arata ca tineretul e pe cale de disparitie? Sa nu vorbim de pedofili, doar eu suspectez vreo 3 pe aici/
)
Nu pot să cred că m-ai găsit, Sherlock.
Nu este el în poză, ar vrea el să arate așa bine :}}
Umbli mereu cu sarea la tine? gluma sarata din partea ta pentru el. Tot hodorog e?
Nu ti s-a intamplat niciodata sa ai vederea neclara din cauza a ceva ce aluneca in jos sau intr-o parte pe suprafata pupilei? Nu crezi ca e posibil sa fi fost vorba de asta?
Asta a fost primul lucru la care m-am gandit, dar prima data cand mi s-a intamplat. Acum, nu mai pot spune ca a fost asta, pentru ca a fost mult mai aproape si am vazut foarte clar.
Ti s-a părut din cauza fricii, desi nu recunoști....sau dacă zici ca nu ti-era frica, atunci ești schizofrenic.
Ședințe plăcute!
Care-i logica ta, baiatule? N-are niciun sens ce ai spus, de ce as fi schizofrenic daca nu mi-e frica de chestiile astea? Da, nu mi-e frica de chestiile astea si nu, nici atunci nu mi-a fost si n-am nicio treaba cu recunoscutu' sau ceva. Pur si simplu tratez cu indiferenta chestiile de genu' si automat nu-mi provoaca frica. Acum din moment ce mi s-a intamplat pentru a doua oara si a fost foarte clar, mi-a provocat curiozitate, nici pe departe frica. Daca mi-era frica, crezi ca mai veneam in fiecare zi cu bicicleta la orele alea singur pe drum?
De ce crede toată lumea ca sunt băiat?(de pe TPU).
Bai, nu-mi pasă, aia a fost părerea mea...dar ce ai zis tu este imposibil, doar dacă nu ești vreun creștin înrăit...in fine