Suna de parca ceri sa adopti un caine. Un copil e multa munca, si nu cred ca esti destul de matura la 19 ani pentru o responsibilitate atat de mare. Pe langa asta, iti trebuie si o situatie financiara stabila si buna.
Mai bine iti iei un animal de companie, in felul asta vei avea de cine sa ai grija si eventual sa te pregatesti pentru un copil.
Eu cred ca ar trebui sa mai astepti un pic deoarece curand vei face propriul tau copil. Daca a tai vor sa adopte unul frumos din partea lor dar tu esti tanara ar trebui sa il vezi ca pe fratiorul tau nu sa il cresti tu.Incepi sa te maturizezi si sa ai instincte materne asa e orce femeie
Este un gand vrednic de admirat.
Nu va fi usor; dar dragostea pentru el te va ajuta pe tine si parintii tai sa il cresteti pana la capat.
Va fi nevoie sa impartiti totul cu el: inclusiv averea, mostenirea, chiar si atunci cand se va parea ca nu va fi vrednic de lucrul acesta. Nu va fi cu nimic mai prejos decat tine; nu va fi privit/tratat nici de sus, nici de jos.
Un lucru foarte important: nu-i stirbiti personalitatea calcandu-i sentimentele in picioare din dorinta de a fi modelat dupa cum doresti tu sau ai tai. Poate sa fie ager la minte, sau poate sa fie greoi in gandire. Oricum ar fi, faceti-l sa se simta bine. Cand greseste, mustrati-l; dar in masura in care mustrarea este spre binele lui -facuta cu dragoste. Cine sadeste dragoste intr-un om si-a atins scopul pentru care traieste pe pamant.
Succes si curaj!
Si cum adopti tu copil pe banii parintilor?
Mai ai rabdare. Incearca un animal de companie mai intai.