anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Nu stiu de ce,dar, de la un timp vreau sa fiu singur.Acum,ceva timp mi-am facut o prietena pe internet,chiar imi place de ea, dar ideea e ca e prea departe.Relatiile astea nu tin,iar eu m-am atasat foarte mult de ea. Vorbim pe messenger mult,aproape toata ziua,si la telefon,iar cand nu vorbesc,ma gandesc la ea, tot timpul.E normal asa ceva? Am inceput chiar sa o visez.Vi s-a intamplat vreodata asta? Nu stiu de ce,dar de cate ori vorbesc cu ea,ma linisteste, imi da o stare de bine.
Eu consider ca cel mai bine e sa-i dau ignore.Stiu,am putea avea o relatie de prietenie,atunci cand nu e pe mess,sau nu vorbim mi-e dor de ea, de mor.Credeti ca e normal asa ceva? Sa-i dau ignore,desi as suferi?
Oricum,stiu ca aceste relatii nu tin,nu ma pot gandi doar la o proetenie, eu simt mai mult pentu ea.Ce sa fac?
Help.happy

8 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

De ce sa nu fie o relatie de prietenie? Doar vorbiti...
Oricum, cel mai bine e sa nu mai vorbesti cu nimeni, sa le dai ignore la toti.Cel putin, eu asta voi face cat de curand, in lista mea de messenger vor fi doar 0 oameni.happy
In fine, da-i ignore, sau nu mai vorbi cu ea. Oricum, asta iti va trece...adica,presupun ca ea nu te place, asa ca iti va fi usor sa treci peste.

Exagerezi.
Pai,nu stiu, daca vrei ii dai ignore, daca nu, nu.Asta tine de tine.Bine,am inteles ca te va durea inima, dar poti sa nu mai vorbesti asa mult cu ea...

N-ai pentu ce.Dar tot cred ca exagerezi.laughing
Totusi, ar fi bine sa-i spui ca o placi, macar sa stie...
Ma rog, nu ma prea pricep la chestile astea.

| LeeMinHo00 a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

De fapt, nu o plac, o iubesc.Da, ii voi spune ce sentimente am pentu ea.

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru LeeMinHo00):

Ok,faci cum crezi ca e mai bine.

| wforweirdo a răspuns:

Nu-i da ignore. De unde știi tu că relațiile de genul nu țin? Depinde de voi doi dacă țin sau nu. Ați putea să vă vedeți la un moment dat, la vară de exemplu. Cât de departe sunteți unul de altul?

| karsivan a răspuns:

Este ca un surogat aceasta prietenie tine loc de altceva, cel mai bine este sa va intalniti face to face de cateva ori si apoi sa iei o decizie cine stie poate sa transforma in altceva.

| мαяιηα a răspuns:

O persoana care reuseste sa te faca fericit prin simplu fapt ca ii auzi vocea.e o persoana speciala. E bine sa'i spui ce simti pentru ea...iar faza cu distanta se poate rezolva..depinde de voi. E frumos sa vezi ca nu doar fetele isi arata sentimentele asa frumos si deschis. Tine'o tot asa si bafta multa cu fatawinking