De ce sa nu fie o relatie de prietenie? Doar vorbiti...
Oricum, cel mai bine e sa nu mai vorbesti cu nimeni, sa le dai ignore la toti.Cel putin, eu asta voi face cat de curand, in lista mea de messenger vor fi doar 0 oameni.
In fine, da-i ignore, sau nu mai vorbi cu ea. Oricum, asta iti va trece...adica,presupun ca ea nu te place, asa ca iti va fi usor sa treci peste.
Exagerezi.
Pai,nu stiu, daca vrei ii dai ignore, daca nu, nu.Asta tine de tine.Bine,am inteles ca te va durea inima, dar poti sa nu mai vorbesti asa mult cu ea...
N-ai pentu ce.Dar tot cred ca exagerezi.
Totusi, ar fi bine sa-i spui ca o placi, macar sa stie...
Ma rog, nu ma prea pricep la chestile astea.
De fapt, nu o plac, o iubesc.Da, ii voi spune ce sentimente am pentu ea.
Ok,faci cum crezi ca e mai bine.
Nu-i da ignore. De unde știi tu că relațiile de genul nu țin? Depinde de voi doi dacă țin sau nu. Ați putea să vă vedeți la un moment dat, la vară de exemplu. Cât de departe sunteți unul de altul?
Este ca un surogat aceasta prietenie tine loc de altceva, cel mai bine este sa va intalniti face to face de cateva ori si apoi sa iei o decizie cine stie poate sa transforma in altceva.
O persoana care reuseste sa te faca fericit prin simplu fapt ca ii auzi vocea.e o persoana speciala. E bine sa'i spui ce simti pentru ea...iar faza cu distanta se poate rezolva..depinde de voi. E frumos sa vezi ca nu doar fetele isi arata sentimentele asa frumos si deschis. Tine'o tot asa si bafta multa cu fata
Curcubeu_7124 întreabă:
1RealSoul întreabă: