| marius1213 a întrebat:

nu stiu de ce prietenul meu care era cel mai mult nu ma mai baga in seama.Noi mai vorbim insa nu m-ai suntem cum eram inainte.
Pana vara trecuta faceam totul impreuna, ieseam zilnic pe afara (+alti prieteni)pana cand s-a imprietenit cu alt baiat.
Acum ma mai cheama doar pe la baschet ca sa fim destui ca sa jucam.
Vara trecuta nu m-a mai chemat pe afara in ciuda faptului ca inainte mereu ieseam pe afara.
sunt putin dezamagit si nu inteleg de ce pana vara trecuta ne intelegeam perfect si acum este diferit.Nu i-am zis nimic,nu l-am suparat, nimic! sad

3 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Probabil ca a existat un moment in care relatia voastra a lancezit si in aceasta bresa si-a facut aparitia alta prietenie. Poti sa insisti sa refaci relatia. Ar putea fi o relatie frumoasa a trei baieti. Vezi ce s-a intamplat si daca l-ai suparat cu ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a plictisit de tine atata tot. si cauta ceva nou in alta parte, asa fac toti, nu ti s-a intamplat numai tie stai linistit. cauta si tu pe altu si gata, degeaba pierzi vremea cu ala, chiar daca refaceti prietenia, o sa plece iar

| TheRealDaniel a răspuns:

Vorbeste cu el asta este cea mai buna cale, poate a fost dezamagit intr-un fel de tine cine stie, intreaba-l spune-i ca vrei sa fiti iarasi ca inainte. ca ceva nu merge bine si nu iti place. Sunt sigur ca o veti rezolva si veti fi din nou cei mai buni prieteni. Mult noroc!