Nu trebuie sa fii invidios pe ceilalti, uite ce telefon are sau ce bluza are… Incearca sa nu bagi oamenii cu fite in seama, eu asa fac, chiar daca imi permit si eu unele chestii, nu sunt genul sa ma laud cu ele, le tin pentru mine si doar pentru cei ce sunt interesati.
Viata este foarte dreapta, daca tu crezi ca e invers, ar fi bine sa te gandesti. Oare eu merit acel lucru? Cum de el are si eu nu? Poate ca el are ca a muncit pentru acel lucru si nu a asteptat sa ii cada din cer… Daca ai munci pentru un lucru, 100% il vei lua.
Poate te gandesti ca are mult noroc, dar norocul asta ori ti-l faci cu mana ta, ori nu o sa tina foarte mult si nu o sa il mai aiba. Numai fii invidios pe ceilalti, nu o sa ajungi nicaieri!
E adevărat ca viata e nedreapta. Și va fi o rezolvare. Dar pana atunci încearcă și bucura-te de ceea ce ai tu și multumeste-te cu strictul necesar, pentru ca se poate și mai rau.O atitudine pozitiva te face sa te concentrezi asupra lucrurilor frumoase ale vieții, iar o inimă vesela este sănătatea trupului. Deci te vei simți mai bine când îți schimbi optica.
Meme10Memu întreabă: