| K9Marian a întrebat:

Salut, o întrebare mai ciudata. Cum as putea sa nu mai pun suflet la orice fata cu care o sa am o relație? Din ce observ generația asta e distrusă iar eu sunt acel prost care pune suflet si ofera totul si ma atașez prea repede. Am ajuns sa ma gândesc ca oare cer mult sa ma iubească precum iubesc eu si sa nu ma minta, sa fie loiala cum sunt eu. Vin din alta generație și sunt foarte loial. Vad ca alți bărbați nu prea au suflet și le lasă cu copii, sau inseala, sau le bat, iar ele tot la ei se intorc. Nu vreau sa fac asta, vreau doar sa nu mai pun asa repede suflet sa nu mai ma doară inima... exista vreo metoda va rog, exclus mișto urile?

7 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Daca esti bun, loial, iubior esti vazut ca fraier, daca vrei sa fi iubit si cauti loialitate i-ati un animal de companie, un caine ar fi cel mai potrivit.
''vad ca alți bărbați nu prea au suflet și le lasă cu copii sau inseala sau le bat iar ele tot la ei se intorc'' pai asta e cerinta de piata, asta se cauta, asta le place.
Ia du-te tu la una si spune-i sincer ce simti pentru ea, fa un gest frumos cu un buchet de flori, ia-o la o plimbare romantica prin parc, etc. esti vazut ca fraier si te baga in friendzone. Ia sa vina un bombardier sa parcheze tigaia langa ea si sa o vrajeasca minute cu minciuni sa vezi cum se uda toata!

| Cinic a răspuns:

Din pacate lupica cam are dreptate in ce ti-a spus. Traim intr-o lume superficiala si rece. It's all about looks and money. Am ajuns la concluzia ca reteta pentru o relatie fericita nu exista si este voba doar despre noroc sau calcul al probabilitatilor. Ca si barbat trebuie sa accepti suferinta si sa nu spui la nimeni. Concentreaza-ti dragostea pe parintii tai si pe cainele tau ( daca ai) doar astia iubesc sincer un barbat.

| 1onurSimion a răspuns:

Nu este deloc o întrebare ciudată. Este o întrebare absolut normală.

Este absolut normal ca iubirea să fie patimașă, să iubești cu Adevărată nu este o greșeală, este o alegere, este o intenție, este o faptă ce-ți dorești să se întâmple și sa fie. Iubirea, este totul, să iubești cu Adevărat te va costa totul de la început când intri în acea relație, sau ai avut o relație cu acel om, se vor întâmpla multe dorite și ne dorite, vrute și ne vrute, la bine și la greu...

Generația pe care tu o menționezi, din vremea ta avea alți oamenii, alte vremur, alte tabieturi, obiceiuri, alte tradiți, alte preferințe, cu totul altă educație...

Eu nu văd o generație cum spui tu "distrusă" eu vad o Generații, ne sigură pe ea, îndoctrinați, spălați pe creier, cu tot felul de Tiktokeri cum ei își dau părere despre femei cum ar trebuie să fie "femeia și bărbatul iedeal", cum are trebuie sa se îmbrace ele, și sănt judecate ca au avut mai mulți parteneri, dar nimeni nu spune Adevărul ca este absolut normal ca și o femei să aibă un prieteni un amic, și să aibă și ia o relație cum și noi bărbați uni dintre noi au relați cu femeile pe care "ei uită " că tot o femeie îi alege pe ei/noi bărbați să-le rămânem lângă umărul și viața lor, pe femei, fete, nai să-le vezi pe tiktokul ăla cum o sa judece un bărbat de ce a avut mai multe relați în trecutul lui, dar "bărbați" de pe Tikokul ăla, care vă nenorocesc sănătate cu tot felul de apucături și sechele, frustrările lor iau îmbolnăvit mintal pe toți și vă trag și pe voi în minciunile lor, odată cu ei,

fiindcă "oamenii" ăștia nu au nicio menire să vă învețe ceva frumos, ceva bun, în loc să arunce cu rahaturi și minciunile lor pline de frustrări, sechele pe care le au, de ce nu vă învață, cum să vă comportați cu o fată,? Dece nu vă învață cum să fiți educați în societate dacă va doriți pritenii, sau o relație cu o fată.

Păi ce fată, femei serioasă care vreo o relație serioasă s-ar apropia de unul care, nici nu cunoaște cu Adevărat cine este ea, deca el începe cu câți ai fost înaintea mea? Ce întrebări sănt astea? de ce o fată o femei nu poate întrebar asta un bărbat?, un băiat? Cu câte ai fost înaintea mea? Vezi? Acum înțelegi? Asta este nici bine nu vă cunoașteți între voi, nici nu stați la o masă să vă comandați o apă, o cafea, voi deja o luați din 99 începeți să vă judecați trecutul unul celuilalt când voi nu aveți unul cu voi doi un trecut în care sunteți doar voi doi. Vau nenorocit tiktokul ăla vau dezbinat între voi va făcut sa conteze mai mult trecut vostru decât prezența voastră lângă unul celuilaltă...

Nu cerși loialitatea, respectul, prietenia, nimănuia fiindcă cine îți va asemăna ție se va pune lângă umărul tău iar atunci cum vezi tu, consideri lumea, oamenii, animalele prin ochii tăi inima ta sufletul tău, așa vor vedea și considera și ei. Fiindcă ce se aseamănă se adună. Nu forța pe nimeni sa rămână în viața ta cu obligație, nu este normal, sănătos pentru nimeni asta.

Femeile, fetele care mănâncă bătaie " de placere"și se re întorc în acele relați sa fi sigur 100%la100% îți spun cu toată inima și tot sufletul meu Dumnezeul îmi este martor la tot ce-ți spun.Acele femei, fete au fost abuzate când erau copile și ele asta au văzut la părinți lor așa au fost "educați" tratate și ele așa cred ele că este "normal" să stai într-o "relație" cu un "bărbat" care te bate, te abuzează în toate felurile...ele așa au văzut la mamele lor cum erau tratate de tați lor și au perceput totala grav de greșit iubirea Adevărată, multe din ele crede ca este" normal să stai într-o așa "relație" să mănânci, bătaie " din iubire" sau să țise spună nu te îmbracă așa că se vede nu știu ce atât de bolnavi au ajuns că până și haina de pe tine o ajungi să îmbraci cu acordul acelui om de lângă tine, unde este normalitate în asta? Nu este nu există normalitate în așa ceva, și este, supunere. într-o relație când iubești cu Adevărată da cu Adevărat nu tratezi în halul ăsta o femeie,

Cu că veți consum mai mult mizeriile lor cu cât veți consuma mai mult prostile lor cu cât veți consuma mai mult minciunile lor vă veți face rău fiindcă ei va îmbolnăvesc mintea sănătatea vă face să ajungeți plini de frustrări, agresivi, să prindeți dușmănie, ură pe femei, fete doar fiindcă nu se împlinesc idealurile, preferințele lor cu acele femei, fete care și-le doresc ei iar atunci "oamenii" ăștia ce fac? își deschid un cont pe tiktokul ăla și încep să judece, să se victimizez ei, ca ei sănt loiali, " băieți buni" și căi "respinge pe ei femeile" nicio femeie nu ar respinge un bărbat, băiat, sănătos cu discernământ. Ele vor respinge puturoși care nu muncesc, și se plângă de ei și se victimizează ce sa facă o fată o femei cu așa om?

Aveți impresia că viața este cum arată în Tikokul ăla? Sau cum sănt în filmele turcești? Sau puterea dragostei? Când veți pune osul și mână la muncă veți înțelege mult mai bine viața atunci nu veți mi avea timp de Tikokul ăla și toți bolnavi mintali care toată existența și viața lor este să judece oamenii nimic altceva nau de oferit, decât mizeria din ei. nu va mai luați idolii, exemple, "oamenii" ăștia veți ajunge să fiți ca ei frustrați, și cu apucăturile, schelele lor oamenii ăștia trebuiesc tratați, asta nu o puteți vedea voi fiindcă încă sunteți copii nu atu trecut prin viață nu știți nu aveți habar cât de greu se face un ban în ziua de astăzi și câte responsabilități vă trebuie sa va asumați în viața dacă vreți sa stați prin oamenii și nu dezumanizați că ăștia sănt destui la orice colț de stradă, ai sa vezi cum să înjură între ei " din glumă" și fac rânduri la pariurile sportive ca ăștia vreți sa ajungeți? Fiindcă ăia ăștia sănt pe care voi îi luați de bine și de exemplul în viață,.

Cu cât veți asculta, de "oamenii" ăia nicio fată nicio femei nu va avea o relație serioasă cu voi și nu ca face parte din viața voastră sa fiți siguri 100%la100 de asta ce va spun.fiindcă ați ajuns să puneți preț și să conteze mai mult foștii voștri, partenerii din trecut, decât prezența voastră și nu mai știți ce să faceți să aruncați cu răutate, prostie, dușmănie în voi O femei o fată vrea un bărbat, băiat capabil lângă ia păi voi dacă vă plângeți de mila și nu munciți cine este vină? Cine cine o să stea cu voi dacă va luați după toți bolnavi mintali și vă "învață ei cum să faceți voi bani din jmechrie" pe bune? Aicia sa ajuns? din "jmechrie" credeți ca puteți trăi pe lumea asta?

Eu vă înțeleg ca nu aveți un frate, o soră, un tată să vă arate viața cum este sa va explice viața cum este și cât de greu sa ajuns să faci un ban și să-ți porți de grijă fiindcă mâine poimâine veți ajunge adulți și dacă rămâneți cu același apucături de pe Tikokul ăla bine nu veți fi bine nu veți ajunge viața nu se rezumă totul la prostile alea care le vedeți pe acolo, acolo în mare parte este numai drame numai, cine suferă " din iubire" numai descentrați rupți de realitate și Adevăr numai plângăcioși pe tiktokul ăla acolo ai sa vezi care mai de care "suferă" cel mai mult " din iubirea " ai ei nau o lună muncit în viața lor.

| 1onurSimion a răspuns:

Loialitatea niciodată nu o aștepta de la nimeni. Oferă Loialitatea chiar și când ai de pierdut. Ca tu sa fi sigur de tine ca ai iubit cu adevărat și nu ai greșit sa iubești cu Adevărat.

| Madaxo97 a răspuns:

Dacă asta e firea ta, ăsta îți e sufletul, nu ai cum să îți înfrânezi sentimentele, ești mai emotiv, empatic, și nu e nimic în neregulă cu asta, dar încearcă totuși să păstrezi o distanță, o ușoară răceală de oameni, pentru a evita să te atașezi, știu cum este, și eu sunt aproape exact ca tine.
Încearcă să pui suflet doar atunci când ești sigur că persoana de lângă tine merită, nu cu oricine.

| StoicAnalysis a răspuns:

Ce vezi tu, sunt cateva exemple. Tu doar generalizezi cazul pentru ca te simti singur in cautarea "sufletului perfect". Tu trebuie doar sa gandesti mai mult rational decat sentimental si sa nu pui femeia pe primul loc. Atat ai de facut. Pe primul loc, mereu va fi propria persoana. Abia apoi altele. Femeile de exemplu gandesc corect. Ele se pun pe primul loc. E strict greseala barbatilor ca ei nu se pun pe primul loc si femeia profita de asta.

Prima data vezi sa-ti fie tie bine. Adica daca vezi ca omul nu se simte bine pe langa tine, desi tu te simti bine, chiar nu merita sa-ti strici tu ziua, ca acel om sa aiba o zi buna. E datoria lui sa-si aranjeze viata personala pentru asta, nu a ta. Tu alegi sa stai langa cineva pentru a te simti bine, nu pentru a te simti rau.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Aceste calități le are orice persoană normală.