| ANONIM12737 a întrebat:

Salut, o sa-mi spun of ul aici ca nu am altundeva, am 20 ani si 50kg pe aproape, undeva la 1.70 arat ca un copchil, asta a fost mereu faptul ce m-a deranjat cel mai tare la mine ca nu par de varsta mea, datorita acestui fapt m-am închis in mine si sunt si emotiv. Sunt satul sa tot aud 'parca ai 14 ani, ești asa de mic' m-am si angajat de un an si de cand am intrat in autobuzul de munca prima data am auzit voci 'uite-l pe copilașu asta etc' in liceu la fel, in clasa 9 aratam de clasa 6 lucru ce a stârnit si cateva mistouri pe atunci din partea colegilor dar din 11 asa am început sa mai cresc in înălțime si mistourile s-au mai rarit. Mi-e greu sa vorbesc cu o fata sau sa ma întâlnesc cu una din cauza acestui fapt ca sunt mic, sigur va gândi ca arat prea mic, prea slab, ma rade lumea cu unul ca el bla bla, in seara asta o fata ma întreabă 'lucrezi aici?' eu ii răspund cu da si îmi zice 'parca ai 14 ani' încep sa ma si enervez in pl mea pe persoanele astea, uneori cred ca parca soarta face in asa fel încât sa dau de persoane si sa-mi zica asa ca nu par de varsta mea. Mulțumesc ca ti-ai pierdut timpul citindu-mi 'nemulțumirea' mea. Oricum important e sa fiu sănătos. Va salut

Răspuns Câştigător
| Mihai09010 a răspuns:

Hei salut, exact cu asta m-am confruntat și mă confrunt în continuare. Am avut parte de experiențe foarte asemănătoare cu cele descrise de tine: oameni de aceiași vârstă cu mine care aruncau cu miștouri dintr-o parte în alta "copilu", "puștiu", "grădinița"
Au făcut-o mișto de mine și copii de clasa a 5 (Eu sunt clasa 12 btw) adică lăsați-mă dracu în pace nu pot să îmi controlez eu aspectul fizic cum de altfel ai spus și tu

Încerc pe cât posibil să ignor astfel de oameni și mă consolez spunându-mi că la 40-50 de ani eu o să arăt ca la 25-30 și ei... ca la 40-50winking

Te-ași sfătui să te concentrezi și să încerci să îți dezvolți minte, intelectul și tot ce ține de partea asta. Atât putem face noi ăștia "pișpireii*

Sper că ți-am fost de ajutor sau ți-am mai alinat puțin durerea, toate cele bune ✌️

3 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Am citit atent tot, nu trebuie sa-ti faci probleme, ce treaba ai tu cu ce zic niste tampiti?
Si daca parca ai 14 ani e bine ca esti mai tinerel.
Cu fetele cine te va place asa, aia te iubeste.

La 1, 7 m nu esti deloc mic, multi barbati sunt asa.
Dar greutatea e cam mic, ar trebui macar 60-65 kile sa ai, ca poate pari prea slab si pricajit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey amice, priveste partea plina a paharului: la 30-40 de ani o sa arati bine, tanar, față de altii care la acea varsta arata "trecuți", imbatraniti.

Poti incepe sa iti lucrezi musculatura ca sa obti cateva kg in plus, sa faci culturism.
Apropo, la unele fete le plac baietii cu chip de copil in detrimentul celor cu chip de "alfa"winking

| elemonis a răspuns:

Buna.
Nu pune asta la suflet. Acceptate asa cum esti, cum arati. Altii si-ar dori sa para mai tineri decat sunt in realitate.
Cu timpul o sa te schimbi, o sa pari mai matur. Cu totii ne schimbam cu timpul.
Pur si simplu le explici acelor persoane ca nu esti un copil.
Important este sa fii tu sanatos. Bucura-te de viata!