| Tweety_9070 a întrebat:

O sa pun o intrebare la care toti veti raspunde ceva gen "Nu se mai poate!". Ei bine. cine din voi stie niste coduri sau trucuri la Barn Buddy(hi5), dar cu ajutorul lor nu vreau sa fur legume sau altele... vreau sa fac bani sau sa fur bani.Cum pot face asta?! O pritena a reusit dar nu vrea sa imi zica.Va rog mult daca exista posibilitatea. Funda pentru raspunsul corect!, adica sa si mearga.

5 răspunsuri:
| Izz a răspuns:

Poti face bani daca incearca cineva sa-ti fure din recolta de mai multe ori dar tu ai cainele, de ex. daca ai plantat o recolta de orhidee si cineva iti fura de vreo 20 de ori din fiecare dar nu poate, ca tu ai cainele lui i se iau bani si iti da tie de cate ori a ''furat'' adica a incercat.

| Izz a răspuns:

Apropo eu sunt prietena care nu vrea sa-ti zica?

| Flory200 a răspuns:

Pai...Trucuri nu stiu dar ai putea sa faci si tu ca ceilalti...adica sa cureti gradinile altora de gandaci si buruieni (castigi bani asatongue), cultivi plante, flori si apoi e vinzi, furi recoltele altorawinking si, daca ai bani si credite poti sa iti cumperi animale, le ingrijesti si primesti puncte XP si cred ca si ceva banibig grin
Si sunt sigura ca prietena ta te mintehee hee
Nu se poate asa cevabig grin

Sper ca ti-am fost de ajutorkiss

| GaGy a răspuns:

NU se mai poate!

| kawaii69 a răspuns:

Mda ai dreptate nu se mai poatebig grin