anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa va povestesc ceva ce mi s-a intamplat de mult timp. Este vorba despre o seara in care nu am putut dormi in nici un fel, parca a fost ceva ciudat, bizar s-a intamplat. M-a marcat foarte tare, nu imi mai amintesc bine decat toate acele sunete care le-am auzit, starile care le aveam. Si azi cateodata ma mai gândesc, ce a fost? dar nu imi dau seama. Nu a fost vis, cosmar, ci un,, cosmar real".
Nu pot sa zic cam ce an era, ce varsta aveam, dar stiu ca era vara, era prin anul 2003-2004...
Era o seara linistita la bunici. Stiu ca impreuna cu bunicii, cu mama si cu matusa mea, ne uitam la stiri, apoi ne-am uitat la un film (ce imi amintesc este ca ne uitam la o comedie, singura secventa care mi-o amintesc este o actiune din baseball) apoi ne-am pregatit de culcare. De aici incepe groaza, socul de dinaintea somnului. Pana la ora 01 nu am putut dormi, tot incercam sa dorm, dar degeaba.
Imi spuneam rugaciunile de seara, apoi ma puneam sa dorm. Era liniste, toti dormeau. Am inceput sa aud sunete ciudate care nu le pot descrie aici corect, dar eu le stiu si acum cum erau. Nu stiu cum sa zic : puneti palma la gura si spuneti lung,, aaa" sau,, hoohoo", apoi sunet de,, când esti obosit dupa alergat, sufli-respiri greu pe gura. Auzeam sunete de soareci, un fel de bâzâituri.
Tot intrebam pe mama : ce se aude? Nu pot sa dorm...
Ea zicea : Nimic, incearca sa dormi.
Tot incercam sa dorm, ma întorceam de pe o parte pe alta. Intrebam cat e ceasul, am baut apa. Asteptam parca sa treaca acest moment, sa se faca dimineata, ziua.

Acum, dupa atatia ani, stiu ca acel moment era doar in mintea mea. Dar ce a fost? De ce?
Inteleg ca daca ma uitam la un film urat (horror, thriller) sau s-a intamplat ceva groaznic in acea zi, dar nu s-a intamplat nimic. Am avut o zi normala ca oricare alta zi. Când m-am trezit dimineata, totul era ok. Voi ce ziceti? Rog seriozitate si nu ma luati cu prostii gen consum de droguri, bauturi alcoolice(betie), deoarece nu am consumat si nu consum niciodata! Din acea seara nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva.

Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut! Sa stii ca e foarte interesant ce ai zis, ma bucur ca mergi la psiholog, discuta si aceasta problema din trecut, vezi ce zice.
Iti dau un sfat : lucruri serioase incearca sa nu mai postezi pe TPU sau pe altele. In tara asta sunt multi prosti, se sufera de sindromul prostiei, si e normal sa faca misto-uri, sa isi bata joc, sa vorbeasca fara sa stie. Asa postez si eu lucruri serioase, si ma trezesc cu ce te trezesti si tu. Ce sa faci? Tara oamenilor prosti si nestiutori. Sper sa scapam cândva de acestia. Si incearca sa nu le raspunzi, fiindca raspunzandu-le, se cred destepti si ca au dreptate. Lasa-i sa cloceasca in prostie, sa creada ca au dreptate.
O seara frumoasa sa ai!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Asa este, la concluzia asta am ajuns si eu de ceva timp. Ma tot gândesc sa nu mai postez lucruri serioase, dar ma gândesc pe de alta parte ca voi gasi oameni seriosi, raspunsuri serioase, dar de unde intr-o tara cu sindromul prostiei.
O seara buna iti doresc si eu!

7 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Totusi fantomele exista.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si apropo de întrebarea ta : e posibil sa te fii speriat de ceva, sa fi avut o mica trauma, dar ma bucur ca acum esti bine, nu ai probleme happy. Se mai intampla asemenea lucruri, Doamne Fereste de mai rau...

| ozzy1997 a răspuns:

E clar. Este vorba de o forma de schizofrenie. Este posibil sa fie o psihoza sau paranoia, toate acestea avand ca simptome halucinatiile de tip auditiv.

| Enache_Adnana_1999 a răspuns:

Deci sa nu zici ca imi bat joc de tine sau alte chestii de genu dar nu ar fi rau daca ai face o vizita la psiholog, nu iti zic ca esti nebun sau chestii de genu, dar exista o boala care corespunde oarecum cu ce zici tu adica persoana in cauza odata sau de doua trei ori aude ceva voci si nu asta ar fi problema, problema serioasa ar fi ca cu iaintarea in varsta persoana in cauza inconstient incepe sa si faca rau, stiu ca suna ciudat dar sincer mai ciudat ar fi sa ti spun ca poate ai un spirit in cap

| anonim_4396 explică (pentru Enache_Adnana_1999):

Sa zicem ca nu iti bati joc. desi asta cam faci sincer. Eu la psiholog merg, dar pentru alte probleme personale. Si ce mi s-a intamplat atunci nu mi s-a mai intamplat niciodata! Si nu am nici un spirit in cap. Ce înaintarea in varsta? Atunci aveam cam 12-13 ani.
Si ca sa iti zic si tie, sa nu zici ca imi bat joc : ar trebui sa fi mai atenta la ceea ce raspunzi, iar daca nu stii despre ce e vorba si ai chef sa faci exercitii de tastatura, fa in alta parte. Si ma rog, ce boala? O seara buna!

| Enache_Adnana_1999 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mi bateam joc ma gandeam la schizofrenie, si sa ti zic sincer am fost atenta la ceea ce am raspuns.Informeaza te si o sa vezi ca unul dintre simptomele schizofreniei e ce ai descris tu mai sus, apropo nu conteaza de varsta sunt unii copiii de 7 ani care patesc asa ceva, chiar imi pare rau ca ai luat in nume de rau ceea ce ti am zis