In primul rand, Paste fericit si tie / si voua.
Tatuaje nu am, dar da, m-am gandit sa-mi fac.
Acum ce parerea am despre persoanele cu tatuaje, una buna despre acele persoane care-si fac tatuaje care chiar ii reprezinta sau le spune povestea, si una rea pentru persoanele care fac asta doar pentru a fi "cool".
Salutari. Paste fericit si tie, draga. Nu am, dar as vrea sa-mi fac unul cu Arsenal pe antebrat, macar acel tun, ma atrag tatuajele. Am o parere destul de buna, consider ca este o arta.
Nu, nu-mi plac, pentru mine nu e nimic atât de important încât să-mi doresc să fie pe pielea mea delicată.
dar unele sunt destul de interesante, e o artă.
Hey! Paste fericit si tie!
Nu am tatuaje si nici nu am de gand sa-mi fac... Un tatuaj mic e okay *o pasare de ex sau un scris mic* dar tatuajele mari mi se par dezgustatoare.
Este doar parerea mea.
Mereu mi-au placut tatuajele tribale. Cand fac 18 ani, direct tatuaj pe spate.
Ceva in genul:
https://scontent.cdninstagram.com/......9548_n.jpg
Eu nu am tatuaje si nici nu vreau sa am.La unii imi plac tatuaje(persoanelor la care se potriveste)iar la altii nu.
Apropo, paste fericit si tie!
La fel. Si nu-mi voi face tatuaje si nu sunt faine persoanele cu tatuaje
Paște fericit!
N-am, nu știu dacă vreodată o să-mi fac. Ce părere să am, nu face un tatuaj pe om!
Paște...da, nu-s cu astea.
Ador tatuajele și demult am slăbiciunea asta pentru ele.
Într-un timp am și vorbit cu ai mei despre asta, și răspunsul lor a fost ceva de genu "dacă tu crezi că poți suporta durerea aia și o să-ți faci ceva pentru care ești sigură că nu vei regreta, noi suntem de acord"
Și totuși, mi-aș face ceva simbolic, cu o semnificație anume.
Atunci când voi găsi ce anume, mă voi duce direct să-mi fac.
Paste fericit!
Da. Cat despre parere, depinde.Intr-un fel consider persoanele cu tatuaje mai nonconformiste.Parerea celorlalti nu ar trebui sa iti afecteze judecata, daca tanjesti dupa ceva, go for it.Important e tu sa fi fericita nu ce crede x si y.
Roxynikka întreabă:
Carmenmaria14 întreabă: